PRM îşi mobilizează oamenii pentru referendumul de demitere

PRM îşi va îndemna simpatizanţii să meargă la referendumul de demitere a şefului statului, dar nu va organiza contra-mitinguri, a declarat, luni, preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor.

„Åžase formaÅ£iuni din cele ÅŸapte din Parlament au votat pentru suspendarea lui Traian Băsescu. Strategia este să colaborăm între noi nu pentru a facilita debarcarea lui din funcÅ£ie, ci pentru limpezirea situaÅ£iei”, a arătat Vadim Tudor.

El a precizat că va purta luni ÅŸi marÅ£i consultări, pentru „coordonarea miscărilor”, cu ÅŸefii altor partide parlamentare, cu reprezentanÅ£ii Guvernului ÅŸi ai preÅŸedintelui interimar,
Potrivit liderului PRM, legea referendumului „trebuie limpezită”, iar lumea trebuie să înÅ£eleagă că preÅŸedintele ţării poate fi debarcat cu jumătate plus unul din numărul participanÅ£ilor la referendum.

„Sunt multe neclarităţi pentru că nimeni nu se gândea că cineva e atât de descreierat ÅŸi-ÅŸi va da singur foc la valiză în această situaÅ£ie”, a conchis C.V. Tudor.

Secondat de vicepreşedintele executiv al PRM, Lucian Bolcas, liderul peremist a susţinut că în prezent există, un vid legislativ, care ar putea fi rezolvat printr-o modificare a Legii referendumului, modificare care s-ar putea face şi printr-o ordonanţă de urgenţă. Amos News

Adauga un comentariu

*