Ofiţer SRI din Braşov atacat de un urs

Un ofiţer SRI din Braşov a fost atacat duminică dimineaţa de un urs, chiar pe aleea de sub Tâmpa.

Braşoveanul se plimba, în timpul liber, împreună cu soţia şi încerca să ajungă la Panoramic. La un moment dat, în faţa celor doi a apărut un urs. Fiara s-a repezit asupra bărbatului şi l-a muşcat de două ori în zona şoldului. Bărbatul a reuşit să meargă singur până la spital unde a primit îngrijirile de care avea nevoie.

„Starea de sănătate a pacientului era destul de bună. Bărbatul era echilibrat hemo-dinamic, iar în această dimineaţă (luni – n.r.) a fost supus unei intervenÅ£ii chirurgicale. ÃŽn acest moment, viaÅ£a pacientului atacat de urs este în afara oricărui pericol dar perioada de recuperare va fi destul de lungă”, a declarat unul dintre medicii care l-au operat pe ofiÅ£erul SRI.

Vânătorii braşoveni spun că au fost formate mai multe echipe care au plecat pe teren în zona Tâmpa pentru a găsi ursul agresiv.

„Noi vom căuta prin pădure să identificăm ursul agresiv. Avem autorizaÅ£ie să-l împuÅŸcăm dacă va fi necesar. Trebuie să vedem acum ÅŸi de ce animalul a devenit violent”, a declarat un reprezentant al vânătorilor din BraÅŸov. Amos News

Adauga un comentariu

*