Cristina Spatar ii trimite SMS-uri de dragoste lui Mirco

Unele răni chiar nu se vindecă niciodată! În special cele provocate de o dezamăgire în dragoste. O dezamăgire pe care Cristina Spătar nu a putut-o uita, din câte se pare, nici acum, la mai bine de un an de când logodnicul italian a părăsit-o cu doar câteva zile înainte de nuntă.

Lucrurile stau acum însă cu totul altfel. Mirco are o logodnică, în persoana conaţionalei lui, modelul Natalia Mesa Bush, şi, conform anumitor guri rele, şi o iubită în România, pe eterna şi fascinanta Ileana Lazariuc. De cealaltă parte, Cristina este şi ea, la rândul ei, cuplată cu un om de afaceri autohton, Alexandru Adamescu.

Nu putem şti dacă noul iubit îi oferă „Prinţesei” fericirea necesară şi suficientă, însă, din câte se pare, tânăra încă mai suspină după fostul, după pasiunea şi dragostea adevărată pe care i le-a oferit Mirco Maschio. Un argument cât se poate de puternic din acest punct de vedere este faptul că artista, deşi la braţele iubitului, îl „bombardează” pe peninsular cu diferite SMS-uri de dragoste, a aflat cotidianul 7 Plus.

Din păcate pentru Cristina, versul unuia dintre hiturile O-Zone, „Nu răspunzi la SMS”, se potrivesc de minune. Mirco nu bagă în seamă mesajele fostei logodnice. Că doar, deh!, ÅŸi aÅŸa două femei or fi prea mult! ÃŽnsă, cine ÅŸtie, destinul este de-a dreptul imprevizibil. Nu de alta, dar cine aleargă după doi iepuraÅŸi, poate prinde o prinÅ£esă, nu?!… Antena 3

Adauga un comentariu

*