La Moldova Nouă, consilier local PNL, prin cu ţigări de contrabandă

Peste 13 000 pachete de ţigări netimbrate, descoperite într-un garaj la Moldova Nouă de către Poliţia de Frontieră, transmite corespondentul Amos News.

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F.Moldova Noua, judeţul Caraş Severin, au descoperit, în garajul unui cetăţean din localitate, în data de 05.04.2007, nu mai puţin de 13 450 pachete de ţigări, netimbrate, diferite mărci străine, fără acte de provenienţă.

În urma unor informaţii, pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, desfăşurate de poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F.Moldova Veche, Caraş Severin, în cursul zilei de 05.04.2007, au fost descoperite în garajul unui cetăţean din localitate, 13 450 pachete de ţigări, diferite mărci străine, netimbrate.

În urma verificărilor efectuate, cetăţeanul în cauză, de 49 ani, a declarat poliţiştilor de frontieră că a găsit ţigările şi le-a adus la domiciliu, urmând ca acestea sa le predea poliţiei. Garda Financiară Caraş Severin, a aplicat persoanei în cauză o sancţiune contravenţională de 20. 000 lei, iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată in vederea confiscării.

Deşi nu a fost făcut public numele persoanei, vecinii şi cei din cercurile politice apropiate spun că, cel în cauză este consilier local din partea PNL şi se numeşte Nicolae Şandor.

Adauga un comentariu

*