Tineri din PSD ii provoaca pe consilierii locali

Organizatia de tineret a Partidului Social-Democrat a lansat o initiativa mai putin obisnuita. Dupa vizionarea unui CD titrat „Adevarata fata a Bacaului”, presedintele TSD Bacau, Cosmin Necula, a prezentat noua initiativa a tineretului PSD:

„Am luat organigrama Consiliului Local Bacau si, dupa modelul ei, ne-am facut propria noastra organigrama, a unui consiliu local paralel, format numai din tinerii nostri. Vom invita, insa, in acest consiliu si reprezentanti ai organizatiilor de tineret de la celelalte partide politice, bineinteles, daca vor dori sa colaboreze cu noi.

Prin acest consiliu local al tinerilor vrem sa ajutam administratia locala sa descopere adevaratele probleme presante ale Bacaului. Iar primul pas a fost alcatuirea acestui CD, cu imagini din toate cartierele municipiului, un pas neasteptat de usor, pentru ca, din pacate, gasesti pretutindeni in Bacaul de azi gropi in mijlocul strazilor, guri de canal fara capac de protectie, sau locuri inecate de gunoaie, chiar langa blocuri sau langa locurile de joaca ale copiilor”.

Liderul tineretului PSD a precizat ca isi propune sa provoace „o schimbare de concept politic”, care sa demonstreze ca destinele Romaniei de azi si de maine trebuie sa fie conduse de tineri: „Credem ca a venit momentul in care toata clasa politica actuala ar trebui sa faca un pas inapoi si sa lase locul tinerilor nepatati, care nu s-au murdarit jefuind banii publici, care au concepte noi si care nu au o gandire anchilozata de virusii comunismului, a precizat tanarul jurist Cosmin Necula, presedintele TSD Bacau.

Pentru noi, tinerii, interesele comunitatii trebuie sa fie mai presus de orice”. Cosmin Necula a prezentat si urmatorii pasi: „Vom supune dezbaterii publice si unele decizii, controversate, ale Consiliului Local, mai ales cele care vor aduce prejudicii cetatenilor.

Vom dezbate public si „prioritatile” prezentate de administratia locala, ca sa vedem daca acestea sunt cu adevarat prioritati. De altfel, vom monitoriza fiecare sedinta a Consiliului Local, vom propune solutii si vrem sa ne impunem nu numai prin spirit ofensiv, inovator, ci si prin numarul si calitatea initativelor noastre”. (St.O.)

Comentarii

  1. ICSULESCU a zis:

    MAI COPII VOI POATE NU VA STITI SENIORII DE LA BACAU FIE DE LA PSD FIE DIN CELELALTE PARTIDE.
    BAI VOI SI ASA ATI SPART GURA TARGULUI DAR
    LA PARTEA FEMININA STATI MAI RAU IA VEDETI
    POATE VA PROCOPSITI CU O POLIANA.

  2. euroconcitadinu a zis:

    dle EUROI: TZIGANII AU UN PROVERB CARE SUNA CAM ASA BUN INTELES CA EL SE ADRESEAZA UNUI TANAR:
    ,,BAI MUCEO ITI ADMIR CURAJUL DAR ITI PLANG
    TINERETEA” SI O INTREBARE CONDUCATORILOR:
    DE UNDE MAI LUATI TINERI CA EI ERAU CA FLORILE
    SI S-AU DUS CA CIORILE IN TOATA LUMEA.

Adauga un comentariu

*