Guy Heller: „Vom încerca să facem un meci nul cu România”

Antrenorul echipei naţionale a Luxemburgului, Guy Heller, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă susţinută la Piatra Neamţ, că formaţia sa va încerca să obţină un egal în meciul cu România, din preliminariile EURO 2008, transmite corespondentul NewsIn.

„Vom încerca să producem surpriza la Piatra NeamÅ£, deÅŸi muncesc cu jucători care lucrează opt ore pe zi, iar după aceea se antrenează. Vom încerca să scoatem maximul posibil atât în apărare cât ÅŸi în atac, astfel încât să facem un meci nul”, a declarat marÅ£i antrenorul Guy Heller.

Tehnicianul a fost de părere că echipa lui Victor PiÅ£urcă este favorită la câştigarea grupei G. „Nu putem vorbi de un jucător bun în naÅ£ionala României, pentru că toÅ£i sunt foarte valoroÅŸi. ÃŽn opinia mea, România este principala favorită la câştigarea grupei ÅŸi abia apoi Olanda”, a declarat Guy Heller.

Fotbaliştii luxemburghezi vor efectua marţi, de la ora 18:30, antrenamentul oficial pe Stadionul Ceahlăul din Piatra Neamţ.

România va disputa miercuri, de la ora 18:30, partida din preliminariile EURO 2008, contra Luxemburgului, pe stadionul Ceahlăul din Piatra Neamţ.

NewsIn

Adauga un comentariu

*