Fotbal: Dinamo II învinsă în amical la Câmpina

Turneul românesc la liderei Ligii I, Dinamo, a continuat cu un meci amical în care practic echipa a doua a lui Mircea Rednic a pierdut cu 0-1 deplasarea de la FCM Poiana Câmpina.

Cu o echipă formată în majoritate din tinerei, la care s-au adăugat şi câţiva jucători din anturajul primei echipe, Dinamo nu a mai reuşit evoluţiile foarte bune de până acum din amicale şi a cedat cu 0-1 la Poiana Câmpina.

Echipa lui Mircea Rednic a început bine jocul dar treptat, cu Kalle şi Alexandru Cristea în prim plan, Poiana a pus stăpânire pe joc şi a ratat câteva ocazii bune la poarta lui Romanovs sau Matache.

Până la urmă inevitabilul s-a produs şi în minutul 66 gazdele au marcat primul şi singurul gol al meciului, Dumitru marcând în poarta goală după ce a trecut balonul şi peste portarul Matache.

Dinamo a început cu Romanovs – Homei, MoÅ£i, NiÅ£u, MuÅŸat – Alexe, Pastor, Vranjkovici, Bălace – Mendy, Lemnaru, în timp ce la Poiana au jucat nume precum Pândaru, Dragomir, ViÅ£elaru, Alexandru Cristea, Ichim, Kalle ÅŸi Elisei, jucători veniÅ£i de la echipe din Liga I.

Adauga un comentariu

*