CE de tenis de masă: echipa masculină a României, medaliată cu bronz

Echipa masculină de tenis de masă a României şi-a adjudecat medaliile de bronz la Campionatul European de la Belgrad, după ce a fost învinsă luni de formaţia Croaţiei, în semifinale, cu scorul de 3-2.

Echipa antrenată de Viorel Sterea a fost condusă cu 2-0, dar a avut puterea să egaleze, fiind întrecută după meciul cinci, unul dramatic. Punctele formaţiei noastre au fost aduse de Constantin Cioti şi Adrian Crişan.

Iată rezultatele înregistrate:

Andrei Filimon – Zoran Primorac 0-3 (-8,-6,-9)

Adrian CriÅŸan – Tan Rui Wu 1-3 (-4,-6,8,-7)

Constantin Cioti – Roko Tosic 3-2 (-12,7,9,-5,14)

Adrian CriÅŸan – Zoran Primorac 3-0 (2,4,10)

Andrei Filimon – Tan Rui Wu 2-3 (-4,13,-6,9,-8)

Finala la feminin va avea loc între Ungaria şi Rusia, iar la masculin între Croaţia şi Germania.

La feminin, naţionala României s-a clasat pe locul 11, tinerele noastre jucătoare învingând naţionala Belgiei în ultimul meci, cu scorul de 3-1. Elizabeta Samara a învins-o pe Laurence Junker cu 3-0 (4,10,8), Daniela Dodean a câştigat în faţa jucătoarei Cindy Indeherberg cu 3-0 (5,2,7), Andreea Mămăligă a pierdut disputa cu Karen Opdencamp, scor 2-3 (10,-9,5,-9,-8), iar Daniela Dodean s-a impus în faţa lui Laurence Junker cu 3-0 (5,12,9).

Delegaţia României la Campionatele Europene de la Belgrad este formată din Daniela Dodean, Elizabeta Samara, Iulia Necula, Andreea Mămăligă, Adrian Crişan, Andrei Filimon, Constantin Cioti, Lucian Filimon, Viorel Filimon (antrenor feminin), Viorel Sterea (antrenor masculin), Gheorghe Bozga (antrenor federal), Ovidiu Călăţian (arbitru), Mihail Crăciun, Adrian Buzu (medici), Cristinel Romanescu, Beatrice Romanescu (delegaţi).

Competiţia continuă cu probele individuale.

ROMPRES

Adauga un comentariu

*