Un medic legist bacauan a decis: Anna Nicole Smith a murit in urma unei supradoze

Deşi au fost multe suspiciuni asupra cauzelor decesului starletei Anna Nicole Smith, se pare că moartea ei a survenit în urma unei „supradoze accidentale de medicamente”, a anunţat Charlie Tiger, şeful poliţiei din Seminole, informează People.

Tiger a mai spus că poliţia a condus o amplă anchetă de investigaţii, care a constat în urmărirea a sute de ore de capturi luate de camerele de securitate ale hotelului, dar şi analizarea laptopului aparţinând iubitului fostului iepuraş Playboy, Howard K. Stern. Concluzia la care s-a ajuns a fost că „nu există nimic concludent ce ar putea conduce la ideea de crimă”. Potrivit medicului legist de origine bacauana, Joshua Perper, în corpul vedetei s-au depistat diverse medicamente ca: metadonă, pastile contra anxietăţii, de slăbit şi chiar vitamine, printre alte substanţe.
Pe 8 februarie, Smith a fost găsită moartă în camera ei de hotel din Florida, la vârsta de numai 39 de ani. Moartea ei a venit subit şi a trezit suspiciuni legate posibilitatea unei sinucideri sau chiar a unei crime.

Dar sinuciderea a ieşit repede din discuţie, pentru că starleta nu a apucat nici măcar să îşi schimbe testamentul. Anna Nicole şi-a lăsat toată averea fiului ei, decedat în urmă cu câteva luni, din cauza unei supradoze de droguri.

Dar crima nu a ieşit din discuţie. Apariţia mai multor bărbaţi care pretind că ei sunt taţii micuţei Dannielynn, moştenitoarea averii, au întărit suspiciunea de crimă. Cu toate acestea, concluziile la care au ajuns în cele din urmă anchetatorii exclud un asasinat.

Dar cine se face vinovat de numărul mare de pastile pe care le lua fostul manechin, rămâne de văzut. Cert este că un mister planează asupra modului cum au murit mai mulţi „iepuraşi”. Să fie la mijloc un blestem sau doar o coincidenţă? Cam greu de crezut, nu?

Adauga un comentariu

*