Roxana Ungureanu, in Playboy USA

Miss Playboy Romania 2006, Roxana Ungureanu, va aparea in numarul din aprilie al revistei Playboy USA, intr-un pictorial de compozitie, care reuneste cele mai frumoase opt playmates din editiile internationale. Intitulat The Wild World of Playboy, pictorialul din editia americana a celebrei publicatii este a doua aparitie internationala a Roxanei Ungureanu, din 2006 incoace.

In luna februarie, vedeta a fost selectata de Playboy Serbia pentru a aparea intr-un pictorial cu cele mai frumoase 12 playmates din editiile internationale din anul 2006. Miss Playboy Romania 2006 completeaza astfel galeria vedetelor Playboy din Romania care au fost preluate si de editiile internationale: Nicoleta Luciu, Oana Bercaru, Corina Tolan, Roxana Ionescu si Doria Ivan. Oana Bercaru a realizat pentru Playboy USA, impreuna cu reprezentantele altor zece tari, un pictorial numit Playboy World Football Team. Roxana Ionescu a aparut intr-un numar special al Playboy Brazilia, intitulat „Special Edition Voluptous Vixens”.

Comentarii

  1. roxana ungureanu cred ca este cea mai frumoasa femie din romania nu stiu dar asa cred ca ea ar terb sa fie ce mai fruumoasa femiea es ermosa

Adauga un comentariu

*