PSD Bacau rupe pisica politica – Fara indurare pentru Stavarache

In sedinta Biroului Executiv al organizatiei judetene Bacau s-a decis sa nu existe nicio colaborare cu Primaria Bacau si, implicit, cu primarul Romeo Stavarache. Nici cu organizatia PNL Bacau nu vor fi contacte, deoarece „este prea tarziu”.

Aceste opinii au fost exprimate de presedintele executiv al organizatiei, deputatul Gabriel Vlase, in cadrul unei conferinte de presa. „In 2004, i-am spus lui Romeo Stavarache: ‘Gata cu politica, de acum interesul bacauanilor este pe primul plan. A trecut campania electorala!’. Degeaba! De trei ani, darama spitale si face altele, darama scoli si face altele, doar vorbe, nimic concret. N-a reusit decat sa faca anonime pe la Parchet, nimic altceva. Nicio promisiune nu si-a tinut-o! Un om fara cuvant nu face nimic in viata”, a spus Vlase.

Presedintele executiv a mai anuntat ca, de la 1 ianuarie 2007, coordoneaza personal activitatea alesilor PSD in Consiliul Local Bacau.

Controversatul vot din CL privind capitalizarea CET a fost catalogat de Gabriel Vlase drept „o mare golanie” deoarece oamenii PSD-ului au votat impotriva, dar la numaratoare s-a considerat vot „pentru”.

Cu acelasi prilej, s-a confirmat faptul ca social-democratii au un candidat pentru Primaria Bacau, insa, din ratiuni de strategie electorala, numele lui nu va fi facut public decat „la momentul potrivit”.

Despre prefectul Gabriel Berca, deputatul a spus ca nu are ce sa-i reproseze pentru ca reprezentantul Guvernului in teritoriu „e ca apa sfintita…”. (N.B.)

Comentarii

  1. euroconcitadinu a zis:

    bai ci tot umblati cu prostii pisica aia de o rupeti voi e de carpa,voi indrazniti sa vorbiti de
    CET.cati bani ati dat voi bai CET-ULUI cat ati fost la putere.v-ati batut joc de amaratul ala
    de director.astia de acum cu care nu sant pe
    aceeasi creaca politica barem i-au mai dat ceva
    tarziu dar i-au dat.asa ca mucles.iar stavarache e un pusti care s-a pomenit fara sa vrea in fruntea obstii ce asa mare smecherie
    da ce experienta a avut el de conducator cat o fost inginer la URA. hai sa fim seriosi.mai
    ganditi-va cand vreti sa va etalati puterintza.

  2. Corect si bin spus de ante postator.Stavarache totusi a venit la putere tocmai datorita porcariilor facute de PSD-isti.Ca nici el nu-i un inger este adevarat,dar nici drac cum sunt PSD-istii.

Adauga un comentariu

*