Mutu: „Voi juca cu Luxemburg”

Bogdan Lobont, Adrian Mutu, Ionut Lupescu si Stefan Iovan au participat la conferinta de presa premergatoare meciului Romania-Luxemburg. ProSport.ro a transmis de la fata locului, LIVE, cele mai importante momente ale evenimentului. Desi fusese anuntat printre participanti, selectionerul Romaniei, Victor Piturca, nu a venit la intilnirea cu presa.

Ora 12.24 – Cu 5 minute inainte de inceperea conferintei, Ionut Lupescu si Fane Iovan pregastesc ultimele detalii impreuna cu oficialii de al Bergenbier, sponsorul principal al echipei nationale

Ora 12.30 Incepe conferinta de presa. Liviu Irimia, director general al principalului sponsor, a felicitat echipa nationala pentru rezultatul din Olanda

Ora 12.31 Participantii la conferinta urmaresc un film de 5 minute cu cele mai importante momente din ultima perioada a fotbalului românesc: „9 ani impreuna cu Bergenbier”

Ora 12.33 Mutu si LobonÅ£ urmăresc cu mare interes imaginile de la „Gala Hagi”

Ora 12.36 Ionut Lupescu vorbeste despre parteneriatul cu sponsorul echipei nationale.

Ora 12.38 Adrian Mutu: „De fiecare data cind am venit la echipa nationala toata lumea a avut grija de jucatorii nationalei. Bergenbier este un sponsor pe masura valorii noastre”

Ora 12.40 Bogdan Lobont: „Am debutat odata cu Bergenbier la echipa nationala. Ne bucuram ca avem acest sponsor alaturi de noi. Ne-au sprijinit tot timpul si ni-i dorim alaturi de noi in continuare”

Ora 12.42 Se proiecteaza un nou film publicitar

Ora 12.46 – Adrian Mutu: „Imi doresc o zi a barbatului, asa cum exista si in italia. Nu imi doresc un cadou anume. Dragostrea sotiei mele este deajuns”

Ora 12.48 Bogdan LobonÅ£: „Am fost primiÅ£i extraordinar. Probabil ca a venit lume multa si pentru ca am scos un rezultat bun in Olanda”

Ora 12.49 Adrian Mutu: „A fost o primire extraordinară, numărul mare al suporterilor care au venit la hotel ÅŸi la stadion ne-a bucurat. Dorim să rămână alături de noi în orice oraÅŸ vom juca pe viitor. Ca la Piatra NeamÅ£ am vrea să fie peste tot. Am mai fost primiÅ£i cu pâine ÅŸi sare ÅŸi la Craiova ÅŸi la TimiÅŸoara. Faptul că suporterii sunt alături de noi ne obligă, ne face mai orgolioÅŸi, ne obligă să dăm ce avem mai bun în meciurile oficiale. De fiecare data cind jucam in provincie, oamenii sunt mult mai primitori, atât la antrenamente cit si la meciurile oficiale. Oamenii sunt dornici sa ne vada si ne obliga sa dam tot ceea ce avem mai bun din noi”

Ora 12.51 Bogdan LobonÅ£: „Nationala noastra are suporteri in toata Romania. La meciul de miercuri o sa fie, din pacate, multa lume si in afara stadionului. Ne pare rau ca nu este stadionul mai mare. Nici nu stiam de Piatra Neamt pina nu am primit convocarea. Nu mai venisem la Piatra de 9 ani. Am vazut vestiare frumoase, asa cum nu am vazut nici in Olanda. Am vazut un teren foarte bun si avem toate conditiile pentru a face un meci mare cu luxemburg. Am vazuta la TV ca nu mai exista niciun bilet pentru meciul cu Luxemburg. Este foarte bine si ne bucuram. Suntem iubiti in toata tara si trebuie sa ne calificam”

Ora 12.54 Bogdan LobonÅ£: „Lumea este dornica sa ne vada de la 2-3 metri nu numai de la televizor. Vrem sa facem multa lume fericita”

Ora 12.55 Adrian Mutu: „Voi juca cu Luxemburg. Nu am facut antrenamentul de ieri pentu ca ma dureau genunchii. Am niste contuzii, dar azi voi fi la antrenament”

Ora 12.56 Adrian Mutu: „Chivu nu putea sa vina la Piatra Neamt pentru ca are mari probleme cu respiratia. A venit in Olanda chiar daca medicii i-au interzis sa faca asta. De cât să vină să stea în tribună la meciul România – Luxemburg, mai bine stă la Roma în programul de refacere. Deja a făcut mult pentru noi când a venit în Olanda să ne susÅ£ină personal. O să avem mare nevoie de el peste o lună, două”

Adauga un comentariu

*