PSD îl dă demis pe Nicolăescu din fruntea Sănătăţii

Senatorul PSD Mureş Cristian Radu Georgescu a susţinut, duminică, că deţine informaţii potrivit cărora se pregăteşte înlocuirea ministrului Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, acesta fiind vizat şi de deschiderea unor dosare penale.

‘Åžtiu din surse sigure că se caută un înlocuitor la Ministerul Sănătăţii. Chiar dacă va mai încerca unele acÅ£iuni de imagine pentru a mai câştiga credibilitate, domnul Nicolăescu nu mai poate câştiga capital de încredere. Eugen Nicolăescu nu mai poate păcăli pe nimeni”, a declarat senatorul PSD.

Potrivit parlamentarului social-democrat, Nicolăescu este perceput chiar de proprii colegi de partid ca ”groparul sănătăţii din România”, liberalii cautând un înlocuitor pentru acesta la conducerea ministerului, ”acolo unde se intenÅ£ionează mari schimbări la nivelul directorilor din acest minister”.
Georgescu a afirmat că ar fi fost ”moral ÅŸi vertical” din partea ministrului Eugen Nicolăescu să îşi prezinte demisia, imediat ce s-a aflat că se doreÅŸte schimbarea sa.

”Acesta nu are atâta demnitate ÅŸi dovedeÅŸte că se agaţă de scaun, de putere ÅŸi de comisioanele de la minister. AÅŸtept cu interes să văd dacă la alegerile anticipate domnul Eugen Nicolăescu va avea curajul să se reîntoarcă în judeÅ£ul MureÅŸ pentru a-ÅŸi depune candidatura din nou pentru un post de deputat”, a conchis Cristian Radu Georgescu.

Adauga un comentariu

*