Elton John îşi sărbătoreşte ziua de naştere în concert

Elton John care a împlinit duminică 60 de ani îşi sărbătoreşte ziua de naştere oferind cel de-al 60-lea concert al său la Madison Square Garden din New York, reprezentaţie ce va fi înregistrată şi apoi lansată pe piaţă sub forma unui LP live, informează Associated Press recepţionată de Rompres.

‘Există foarte puÅ£ini artiÅŸti care să poată măcar să viseze să înregistreze un album live la Madison Square Garden, darmite să o ÅŸi facă”, a comentat Jay Marciano, preÅŸedintele MSG Entertainment.

Acest concert va fi difuzat şi la televiziunea MyNetworkTV (aparţinând reţelei Fox) la 5 aprilie, în cadrul unui program special de două ore dedicat marelui artist britanic.

Sir Elton John deţine de altfel din octombrie 2001 recordul reprezentaţiilor susţinute la Madison Square Garden. Înaintea sa recordul a aparţinut trupei The Grateful Dead cu 52 de reprezentaţii.

De asemenea, un alt cadou făcut de celebrul solist britanic fanilor cu ocazia proprie sale zile de naÅŸtere, constă în punerea la dispoziÅ£ie pe internet a întregului său catalog de 30 de albume muzicale realizate în cursul unei cariere de 40 de ani, odată cu lansare unui nou LP compilaÅ£ie cu titlul ‘Rocket Man’.

Aceste albume printre care LP-ul său de debut din 1969 ‘Empty Sky’ precum ÅŸi hiturile discografice ‘Goodbye Yellow Brick Road’ sau ‘Captain Fantastic and the Brown Dirt Cowboy’ vor putea fi descărcate de pe internet începând cu ziua de luni.

Adauga un comentariu

*