Wrestling: Batista l-a dominat pe Undertaker la Friday Night SmackDown

Cu ceva mai mult de o săptămână înainte de meciul direct pentru titlul mondial de la Wrestlemania, Batista şi Undertaker au fost nevoiţi să facă din nou echipă într-un meci programt de Divizia de SmackDown.

După ce săptămâna trecută Undertaker l-a aruncat pe irlandezul Finlay înspre Batista, cel care comenta meciul dintre cei doi, săptămâna aceasta a venit rândul ca deţinătorul titlului mondial să-i răspundă adversarului său de la Wrestlemania.

Batista era programat pentru un meci pe echipe alături de Undertaker şi împotriva lui Finlay şi Booker T însă din cauza unor probleme el nu a reuşit să ajungă la timp şi şi-a lăsat coechipierul să se descurce singur cu cei doi adversari.

Undertaker nu a avut probleme cu Finlay şi Booker T până când irlandezul l-a lovit cu o bâtă pe Undertaker producând victoria acestuia prin descalificarea adversarilor.

În acel moment, Finlay şi Booker T au continuat să-l lovească pe Undertaker până când în sală a apărut Batista şi a rezolvat situaţia, luându-l pe sus pe Booker T şi aruncându-l direct în Undertaker, cel care trebuia să-i fie coechipier.

A fost răspunsul lui Batista după ce săptămâna trecută Undertaker a făcut acelaşi lucru cu Finlay, l-a aruncat direct în campionul mondial en-titre, iar aceste situaţii confirmă atmosferă extrem de încinsă între cei doi mari rivali înainte de Wrestlemania 23.

Vince McMahon, directorul SmackDown, a încercat din nou să-i facă viaţa grea campionului din ECW, Bobby Lashley, reprezentantul lui Donald Trump de la lupta miliardarilor de la Wrestlemania, însă Lashley a făcut faţă cu brio unei noi provocări.

După ce săptămâna trecută Lashley a devenit primul sportiv din ultimii doi ani şi jumătate care a reuşit să învingă manevra de final a lui Chris Masters, de această dată Lashley a câştigat un meci cu handicap împotriva a doi adversari, Randy Orton şi Ken Kennedy, aruncându-i pe cei doi prin două mase aflate în ring.

Campionii pe echipe din WWE, Paul London şi Brian Kendrick, şi-au păstrat din nou centurile după ce i-au învins pe la fel de celebrii Johnny Nitro şi Joey Mercury prin intervenţie lui Ashley care a blocat-o pe Melina, a treia reprezentantă a echipei MNM, să intervină în favoarea lui Nitro şi Mercury.

A fost de altfel o intervenţie bine gândită, Ashley şi Melina urmând să fie adversare într-un meci direct pentru titlul feminin la Wrestlemania 23, Melina fiind în acest moment campioana en-titre.

Într-un meci fără vre-o centură pe masă, Jimmy Wang Yang l-a învins pe Chavo Guerrero, cel care i-a suflat titlul mondial la categoria cruiser-weight în urmă cu câteva săptămâni.

În trei anunţuri importante, JBL, fosta mare vedetă a lumii wrestlingului şi actualul comentator, va găzdui un interviu de zile mari cu două zile înainte de Wrestlemania 23, interviu la care vor participa adversarii din meciul pentru titlul mondial, Batista şi Undertaker, Vince McMahon speră să-l distrugă pe Bobby Lashley cu o săptămână înainte de meciul miliardarilor când Lashley, reprezentantul lui Donald Trump, îl va înfrunta pe Umaga, reprezentantul lui Vince McMahon, iar nu în ultimul rând, Kane, fratele lui Undertaker, a anunţat că este dispus chiar să moară în ring pentru o victorie împotriva Marelui Khali într-una din cele mai aşteptate lupte de la Wrestlemania de pe 1 aprilie.

Adauga un comentariu

*