O femeie de 48 de ani, autoarea a 11 alarme false cu bombe

Poliţiştii şi procurorii constănţeni au dat de urma unui suspect în cazul a 11 alarme false cu bombă, anunţate în acest an la 112, transmite corespondentul AMOS News.

Este vorba de o femeie de 48 de ani, Corina B., din Constanţa, în casa căreia au fost găsite patru telefoane mobile, din care trei au fost ridicate de anchetatori.

Poliţiştii nu au găsit şi cartela Cosmote de pe care au fost efectuate apelurile, însă au stabilit că telefoanele ridicate în urma percheziţiei de la domiciliul femeii au fost folosite pentru a suna la 112 în cele 11 rânduri. Din cele 11 alarme, nouă au fost anunţate în judeţul Constanţa, iar două în Bucureşti: la Aeroportul Internaţional „Henri Coandă“ şi la Palatul Parlamentului.

Femeia va fi supusă unei expertize psihiatrice, pentru a se constata dacă aceasta are discernământ, mai ales că, în urmă cu zece ani, a fost pensionată pe motiv de boală de la Aeroportul Internaţional Constanţa, Corina B. suferind de afecţiuni psihice.

Dacă se va stabili că femeia are discernământ, ea riscă până la 3 ani de închisoare. În caz contrar, Corina B. va fi internată într-un centru psihiatric.

Adauga un comentariu

*