Monica Gabor Columbeanu a început să se gândească la divorţ

Au început să apară primele probleme în „paradisul” de la Snagov al Columbenilor. Deşi nu a trecut nici măcar un an de la nuntă, Moni a început deja să se plângă, amintindu-şi cu melancolie de vremurile „tinereţii”, când nu existau obligaţiile impuse de inelul de pe deget şi de statutul de soţie. Să se fi trezit oare tânăra băcăuancă la realitate, sau doar astenia de primavară să îşi facă simţite efectele?!

„Nu-mi place să fiu căsătorită cu acte, mi se pare o prostie. Mie îmi place mai mult rolul de iubită, pentru că pot să fac ce vreau şi să mă duc unde vreau. Nevestele sunt cele mai dezavantajate. Cel mai bine e să rămâi la stadiul de iubită!”, a declarat Monica pentru cotidianul Ziarul.

Continuându-ÅŸi ideea, Monica a dezvăluit că Iri a fost cel care a grăbit mariajul – cu toÅ£ii putem bănui de ce. Tânăra a mai Å£inut să atace cu această ocazie ÅŸi două dintre fostele iubite ale soÅ£ului ei. „Iri a fost cel care a vrut să ne căsătorim după patru luni. Totul s-a întâmplat repede, în comparaÅ£ie cu altele cu care a fost, Anna Lesko sau RomaniÅ£a Iovan, ÅŸi sunt convinsă că ÅŸi ele au vrut să se căsătorească cu el”, a adăugat Moni.

mo.jpgDe cealaltă parte, omul de afaceri a ţinut să explice principalul motiv pentru care a renunţat la burlăcia sa de jumătate de secol: „Cu Monica a fost dragoste la prima vedere şi am făcut ce am simţit. Mă simt bine căsătorit şi tătic!”

Dacă mult mai bătrânul ei soţ se bucură de viaţa conjugală şi de cea de părinte, Moni a început deja să se gândească la divorţ: „Este mult mai greu să divorţezi când eşti căsătorit cu acte. În general, când te căsătoreşti cu un bărbat bogat, în momentul când mariajul nu o să mai meargă şi nu o să-şi mai iubească soţia, lui o să-i fie greu să divorţeze pentru că o să se gândească că pierde averea”.

Şi, în final, cireaşa de pe tort: „Nu o să ştii niciodată dacă stă cu tine pentru că te iubeşte sau pentru că riscă să piardă banii”. Antena 3

Comentarii

  1. masa pitrop a zis:

    Ne asteptam de mult la asa ceva.Dupa „trecutul ei fabulos”asteptam sa vedem cat poate sa reziste.Cat de mult trebuie sa iubesti banii si viata asta fara nici o grija ca sa faci ceea ce a facut Monica….s-a facut de „cacao” caci nimeni nu credea in dragostea lor.

  2. cuplul monica si irinel a fost unul compromis din anumite motive de la bun inceput!nu varsta ci modul de asi expune in public anumite amanunte ale vietii lor de cuplu cred ca au dus la aceasta decizie!pacat insa ca nu s-au gandit in momentul in care au adus pe lume un copil ce nu are nici o vina ca s-a nascut!oricum in viziunea mea ea e o pers ce nu stie ce e aceea demnitate!bani poti face cu ajutorul mintii nu trebuie sa-ti vinzi corpul!

  3. rafaela a zis:

    poate ca are dreptate irinel ca monica sta cu el doar pentru bani si dupa averea lui.EA sa maritat cu iri si a facu copil cu el ca sa ii ramana averea la copil si ei sa aiba grija de el.

  4. printesa 2007 a zis:

    cei doi indragostiti nu se potrivesc deloc un bosorog cu o adolescenta sa va fie rusine:)):)):))):)) uaaaaaaaaaaaa!!!!!

  5. fira mihai a zis:

    nu sti iri daca o multumeste pe moni?

  6. eu ma asteptam de foarte mult timp la asa ceva stiam ca o sa se intample asta prevedeam ca pana in varaa asta se vor desparti eu stiu pe pielea mea ce inseamna sa traiesti alaturi de um milionar si este dificil trebuie sai faci pe plac tot timpul si simti ca nu mai ai libertate intr-un cavant trebuie sa fii la picioarele lui tot timpul dar pana cand ca pana la urma preferi sarac dar fericit si fara obligatii,si atatea sacrificii este ingrozitor

  7. sa stai sa-i faci sex oral unui mos intr-un restaurant pt o pereche de pantaloni versace si un parfum chanel?TATAE ai aburit fata cu cate un parfum?iai cumparat haine din dobanzile care le primesti lunar?daca ai fi muncit tu sunt sigura ca nu iai fi cumparat nici un ruj din banii tai dar DOBANZILE fiind acceptabile iai permis saracei fete sa-si mai faca poftele….dar eu mai sunt de parere ca de cand a plecat la Milano si ia dat Berlusconi pe sub coada sa smecherit fata de la tara care umbla in papuci pe-a fara,asa e omu il smecheresti apoi uita de unde a plecat eu in locul tau ias da avere la M..e sa se duca la clanu clamparu so duca la Madrid la strada.

  8. S-A DESTEPTAT PROSTIMEA D-L IRI…AS-TI TREBUIE SA CRESTI COPII DASTIA ANALFABETI DUPA ACEEA CAND DA DE TRAI O IA LA PADURE SA SMECHERIT FRAIERIMEA TARANCA AIA CARE NU STIA SA VORBEASCA CITEA CARTI DE NADINE.R CODUL BUNELOR MANIERE ACUM DE CAND SA DUS SA POZEZE PT REVISTA MAXX DIN MILANO SI SA INTALNIT CU BERLUSCONI CARE NU IA SCAPAT NICI O FEMEIE SIA ADUS AMINTE CA ESTE CASATORITA SI NU MAI ARE FRAU LIBER SI PE DEASUPRA SI UN COPIL DE CRESCUT OFF CE GREU PT SARACA FATA…NU MAI ARE LIBERTATE DE MISCARE PROBABIL II PLACEA VIATA DIN INAINTE CAND SE INHAITASE CU CLAMPARU…BRAVO MIHAELA CORECT

  9. ASA ESTE BRAVO

Adauga un comentariu

*