La Roman, tentativă de răpire a aşa-zisului răpitor al Victoriei Beckham

Bogdan Ciprian Mareş, romaşcanul acuzat că ar fi plănuit răpirea Victoriei Beckham, a scăpat, la propriu, în pielea goală de atacatori.

Mareş declară că în urmă cu câteva zile a fost victima unui jaf urmat de o tentativă de sechestrare. În noaptea de sâmbătă spre duminică, 10 spre 11 martie, după o altercaţie într-o discotecă din Roman, a fost atacat de câţiva “recuperatori”. Motivul atacului ar fi zvonul, care circulă cu insistenţă în oraş, cum că Mareş ar fi primit 100.000 de euro, cu titlu de despăgubire, de la tabloidul britanic care l-a acuzat pe nedrept de implicare în plănuirea unei presupuse răpiri a Victoriei Beckham.

Potrivit romaşcanului de 26 de ani, în discotecă, atacatorii săi l-au tras de-o parte şi l-au controlat în buzunare, sub privirile patronului discotecii, care stătea şi privea. După ce i-au fost luaţi 400 de euro din buzunare, a fost scos afară, tras în spatele discotecii, bătut şi dezbrăcat.

Atacatorii au încercat apoi să îl bage într-un beci, dar Mareş a reuşit să se smulgă din mâinile lor şi să fugă.

Tânărul s-a prezentat în jurul orei 23 la Centrul de Primire Urgenţe din Roman, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial şi traumatism toracic. A rămas aici până în jurul orei 2, când temându-se pentru securitatea sa, a fugit din spital.

Poliţia Neamţ declară că ştie despre producerea acestui incident, de la cadrele Spitalului Municipal Roman, însă victima a părăsit instituţia sanitară, astfel încât nu a putut fi găsită, deşi a fost căutată şi la domiciliu.

La ora actuală, pentru lămurirea cauzei, Bogdan Ciprian Mareş este căutat de Poliţia Roman.

ÃŽn noiembrie 2002, pe prima pagină a tabloidului News of the World a fost publicat un articol cu titlul „Răpirea lui Posh” (supranumele componentei fostei trupe Spice Girls), care pretindea că demască un plan de răpire a soÅ£iei lui David Beckham ÅŸi a copiilor cuplului. Bogdan Ciprian MareÅŸ, cunoscut de autorităţile britanice ca Alin Turcu, imigrant in Marea Britanie din 1999, a fost arestat în cauză ÅŸi reÅ£inut timp de opt luni.

Răpirea s-a dovedit a fi, în cele din urmă, înscenarea unui ziarist colaborator al tabloidului britanic. Mareş continuă să se judece dar deocamdată nu a primit din partea respectivului tabloid decât scuze publice, justiţia engleză respingându-i solicitarea de daune morale.

Adauga un comentariu

*