Alexandru Lungu este noul sef al Baroului Bacau

Avocatul Alexandru Lungu il inlocuieste astfel pe Aurelian Ionescu in functia de decan al Baroului Bacau. Lungu a fost ales dintr-un numar de sase avocati care au candidat pe acest post.

Avocatul Serban Constantin este invinsul lui Lungu in turul al doilea desfasurat in cadrul Adunarii de alegeri care a avut loc week-endul trecut. Tot cu ocazia acestei adunari a fost aleasa si noua echipa din cadrul Consiliului de Conducere al Baroului, compusa din zece membri, precum si componenta comisiilor de disciplina si de cenzori. Reamintim ca Baroul Bacau se afla in conflict deschis cu Baroul avocatului Vasile Botomei, ultimul acuzindu-i pe primii de ilegalitate ca existenta juridica.

Comentarii

  1. Cetateanu' a zis:

    Felicitari domnului avocat Alexandru Lungu pentru reusita!

  2. o cunostinta....... a zis:

    Ca profesionist este exceptional……ca om, are goluri multe…Pacat!

  3. lungu ghita a zis:

    sunt tatal lui si sunt enorm de incantat!!!

  4. CE SA ZIC … Alexandru nu mai e cum era odata…Deh,ce sa faci… oamenii se mai schimba… Il cunosc de peste 20 de ani.Fizic este aproape neschimbat , intr-o forma deosebita… D.P.D.V. al meseriei ramane un profesionist desavarsit, numai ca nu stiu daca as mai apela la serviciile lui si nici nu stiu daca l-as mai recomanda unei alte persoane… pentru a o apara… Eu am ramas cu o dezamagire profunda … Nu ma asteptam la un asa deznodamant… intr-un proces atat de simplu…
    Ii dau un sfat : sa nu se mai implice in politica cel putin 20 de ani de aici incolo, sau in orice caz nu aici in Romania… In rest ii doresc mult succes pe mai departe, sanatate si… virtute.
    ianuarie 2010.

Adauga un comentariu

*