Primaria mai sare o data… gardul!

Anul trecut, Bacaul era cuprins de febra garduturilor metalice. Tot orasul, inclusiv zona centrala, a fost impanzit cu astfel de ornamente. Dupa numai 365 de zile, gardurile montate cu migala au inceput sa fie taiate. Unde s-au dus banii nostri, ai bacauanilor? In buzunarul cui?

Inca o data s-a demonstrat ca banii Primariei iau calea buzunarelor apropiatilor sau colegilor de partid ai lui Romeo Stavarache. Saptamanalul nostru a scris despre asfaltarea strazilor, o parte din bani revenind liberalului Petrica Botezatu.

O alta, pentru igienizarea scolilor, a intrat in buzunarul firmelor dirijate si conduse de consilierul judetean Silvestru Dogaru, Iulian Stoican, director Termocet, colegii lui Stavarache.

Liberalul Mihai Sustac, ajuns director al Directiei pentru Tineret, distribuia ziarul Primariei, „Mesagerul”, prin firmele sale. Nu stiti cine este Sustac? „Junele” bacauan filma, pe post de cameraman, intalnirile de partid ale fostul PUR-ist, Romeo Stavarache.

gard.jpgEi bine, si construirea si montarea garduturilor metalice au fost incredintate tot partidului lui Romica, de data aceasta liberal. 40.000 de euro a platit Primaria catre SC Inter-Dor Term SRL Bacau pentru construirea si montarea garduturilor metalice.

Unul dintre administratorii acestei societati este Vasilica Cioloca, nimeni alta decat fina consilierului judetean PNL, Silvestru Dogaru! A fost o afacere rentabila, nu? A fost, pentru ca, iata, de cateva zile, garduturile au inceput sa dispara, fiind taiate din motiv de modernizare a orasului!

„Garduturile metalice sunt gestionate de Directia de Spatii verzi. Este vorba despre 850 metri de gard care vor fi folositi in diferite zone ale orasului, de unde avem solicitari. In zona centrala nu mai mergeau, le vom inlocui cu straturi de flori, cu alte plante ornamentale”, spune Viorica Marcu, seful Directiei Spatii verzi a Primariei, fara nicio implicare dovedita in acest caz.

Cum ramane atunci cu interpelarea consilierului local Petru Placinta, de acum un an, odata cu hotararea de a se monta in zona centrala a orasului astfel de garduturi, care s-a opus acestei masuri?

Ce fel de arhitecti are primarul in jurul lui? Numai dintre aceia care fac proiecte pentru altii? Cine il sfatuisete pe Romica? Interesul, raspundem noi, demonstrat de realitate.
Nicolae TURCU

Comentarii

  1. nosferatu a zis:

    bacaul e condus la ora actuala de niste papagali care stiu doar sa profite .rusine lor.o sa le vina si lor ziua judecatii la alegeri.

Adauga un comentariu

*