Ciucă: Se lucrează la un dosar care îl vizează inclusiv şi pe domnul Tăriceanu

Reprezentantul Partidului Conservator, Bogdan Ciucă, a declarat joi, în cadrul unei conferinÅ£e de presă, ce a avut loc la sediul PC GalaÅ£i că, deÅŸi nu cunoaÅŸte „sursele” lui Dan Voiculescu, tinde să îi dea dreptate în cazul existenÅ£ei unui dosar penal ce îl vizează pe premierul Tăriceanu, informează corespondentul AMOS News.

Întrebat în cadrul conferinţei de presă respective dacă PC deţine date referitoare la un eventual dosar penal ce îl vizează pe primul ministru, în condiţiile în care prim procurorul Româneii, Codruţa Koveşi, a declarat că nu ştie să existe aşa ceva, Ciucă a răspuns are încredere în cele spuse de Dan Voiculescu.

„Nu cunosc sursele domnului Dan Voiculescu, dar îmi amintesc că în primăvara anului trecut afirma că până în decembrie îşi va da demisia domnul Stolojan ÅŸi că va forma un partid ce avea menirea de a îngropa PNL-ul. Toată lumea a zâmbit atunci, iar până la urmă s-a dovedit că s-a întâmplat.

Altă declaraţie a fost că Partidul Democrat se va autoizola pe scena politică. Toată lumea a zâmbit, spunând că e la putere. Iată că s-a dovedit şi vedeţi că Partidul Democrat s-a autoizolat în multe din acţiunile politice.

Plecând de la ceea ce v-am spus, daÅ£i-mi voie să îl creditez pe domnul Voiculescu ÅŸi cu privire la informaÅ£iile pe care le are cu privire la acest dosar. Nu ÅŸtiu ce a spus doamna procuror general ieri, dar ÅŸtiu ce a spus domnul Morar ieri, că există un dosar în lucru, care vizează ÅŸi unele aspecte de când domnul Tăriceanu era ministru al Industriilor, numai că dosarul chiar în ziua aceea a plecat de la el către DIICOT”, a afirmat purtătorul de cuvânt al conservatorilor.

Adauga un comentariu

*