Urziceni – Farul 0-1, National – Cluj 0-1, UTA – FC Arges 0-0

Gazdele nu marcheaza niciun gol in primele patru partide ale rundei, dupa ce vineri si Jiul a pierdut in fata Gloriei cu 1-0. Reusitele au venit pe final, Apostol transformand un penalti pentru Farul in minutul 82 si brazilianul Dani aducand victoria clujenilor la Bucuresti in minutul 84.

UTA a trecut pe langa victorie contra lui FC Arges care a jucat ultimele 10 minute cu un jucator mai putin, Poenaru fiind eliminat.

Unirea Urziceni – Farul Constanta 0-1
Apostol ’82

Golul lui Iulian Apostol din minutul 82, dintr-un penalti obtinut tot de el aduce o victorie pentru Farul intr-o partida dominata de gazde, dar lipsa de inspiratie din fata portii a lui Bogdan Stancu lasa formatia lui Dan Petrescu fara puncte in stagiunea de primavara.

„Jucatorii mei sunt niste nebuni frumosi. Iulian Apostol nu are minte deloc, pentru ca, daca ar avea, nu ar juca la Farul, ci la o echipa de top.”
Basarab Panduru – antrenor Farul

„Tudor a arbitrat senzational. Pentru Farul. A acordat penalti la o faza discutabila. Desi mi-am efectuat etapele de suspendare, nu o sa mai stau pe banca de rezerve, pentru ca sunt sigur ca le voi spune ceva si iar ma trimit in tribuna.”
Dan Petrescu – antrenor Unirea Urziceni

FC National – CFR Cluj 0-1
Dani ’84

Inaintea meciului, Sorin Cartu se temea ca moralul echipei sale este in continuare zdruncinat dupa eliminarea din Cupa Romaniei, si Sorinaccio nu s-a inselat. Bancarii si-au creat rareori ocazii in fata unei echipe cosmopolite, unde limba oficiala a devenit portugheza.

„O partida in care stiam ca vom suferi, dar important este ca am obtinut prima victorie. Aceste puncte vin dupa o prestatie care nu a fost pozitiva. Luptam sa facem o performanta buna. FC National a jucat bine, daca vor continua sa joace asa, au sanse sa se salveze de la retrogradare. Rezultatul cred ca este injust, un rezultat de egalitate ar fi fost mai normal.”
Cristiano Bergodi – antrenor CFR Cluj

„In continuare nu sunt dezamagit. Odata cu venirea lui Sorin Cartu se vede o alta fata a Nationalului. Fotbalul este nedrept uneori, dar ramanem optimisti, urmeaza 2 luni si jumatate de meciuri interesante pentru noi. Daca ne salvam acum, ne-am fi culcat pe o ureche.”
Constantin Iacov – presedinte CA FC National

Brazilianul Ricardo Da Silva „Dani” a inscris unicul gol al intalnirii in minutul 84, dupa o lovitura de cap de la 9 metri excelent plasata in coltul lung al portii lui Nae.

UTA – FC Arges 0-0

Aradenii nu au putut sa se desprinda de echipa artagoasa a lui Dorinel Munteanu si asta pentru ca in iarna si-au pierdut golgheterul, Bogdan Mara fiind lasat sa plece la Urziceni.

Singurii jucatori care au creat senzatia ca pot sa schimbe tabela de marcaj au fost portughezii Rolando Edson si Bruno Simao, dar a fost prea putin pentru ca trupa lui Marius Lacatus sa poata lua cele trei puncte.

„Rezultatul ma nemultumeste, pentru ca a fost un joc dominat de la inceput pana la sfarsit. Dar, per ansamblu, sunt multumit de evolutia jucatorilor si sper ca de aici inainte sa fiu si mai multumit. Astept un aport mai mare din partea mijlocasilor la faza ofensiva. Noi nu suntem in situatie disperata, FC Arges este. Ne asteptam de la ei sa joace pe atac, dar nu s-a intamplat asa.”
Marius Lacatus – antrenor UTA

„Sunt multumit de punctul castigat, mai ales ca am avut o saptamana grea, in care am jucat si meciul din Cupa Romaniei (n.r. – cu Rapid, scor 0-2, dupa prelungiri). A fost maximum ce puteam sa obtin. Acest punct, daca nu vom castiga etapa viitoare cu FC Vaslui, nu valoreaza nimic. Am venit sa ne inchidem, chiar sa facem antijoc, doar sa scoatem acest punct.”
Dorinel Munteanu – antrenor FC Arges

Din minutul 79 pitestenii au ramas in 10 oameni, fundasul stanga Ilie Poenaru primind al doilea galben si implicit pe cel rosu.

HotNews.ro

Adauga un comentariu

*