U. Craiova – Rapid 0-0. Rapid pierde puncte in lupta pentru locul 2

Rezultat echitabil intre doua echipe care au pus rar in dificultate poarta adversa. Rapid a facut un pas gresit in cursa pentru pozitia a doua in clasament care permite participarea in Liga Campionilor. Partida s-a disputat pe stadionul National din Bucuresti, arena din Craiova fiind suspendata pentru doua partide.

„A fost un meci pe care am fi putut sa-l castigam in prima repriza. In a doua, Universitatea a echilibrat jocul si am avut parte de o lupta surda, iar pe final mi-a fost teama ca putem pierde acest joc. Acceptam acest rezultat, nu pot sa spun ca am fi meritat mult mai mult. Speram sa recuperam in cele 13 etape care au mai ramas.”
Razvan Lucescu – antrenor Rapid

„Este un punct pe care am reusit sa-l scoatem acasa la adversar. Sunt de cinci luni la Universitatea Craiova si am jucat doar de trei ori la Craiova. Adversarul si-a creat ceva mai multe ocazii decat noi, dar avem portar la echipa. Bornescu a scos cateva mingi.”
Stefan Stoica – antrenor U. Craiova

Rapidul n-a mai reusit jocul spectaculos din primele doua partide ale anului, Ianis Zicu, laudat atat cu Poli Timisoara, cat si cu FC Arges, avand o singura ocazie de gol, mingea trimisa de el din foarfeca fiind respinsa cu un reflex uimitor de Mircea Bornescu.

Iar Ionel Ganea, titular in premiera de la revenirea la Rapid, n-a repetat prestatia din tur cand, in tricoul lui Dinamo, inscria patru goluri in poarta Universitatii.

Craiovenii au amenintat extrem de rar poarta Rapidului, primul sut pe poarta venind abia dupa o ora de joc. Elevii lui Stefan Stoica, trimis in tribuna in finalul primei reprize pentru proteste, au preferat sa blocheze atacul giulestean si sa arunce mingi spre cei doi africani din avanposturi, Njock si Wobay, exilati intre fundasii Rapidului.

Vicepresedintele Universitatii, Silvian Cristescu, sustine ca in pauza, pe tunelul spre vestiare, Ionel Ganea l-a lovit cu capul in figura pe Michael Baird, provocandu-i o hemoragie nazala. Australianul a revenit de la cabine in repriza a doua, fiind inlocuit in minutul 71 de Valerian Garla.

Tot la pauza, fanii olteni, aflati la tribuna a doua a stadionului National, s-au napustit spre gardul ce desparte tribuna de suprafata de joc si au aruncat cu bete de steag si diverse obiecte in directia arbitrului, dar si in jucatorii celor doua formatii, care intrau la vestiare.

O portiune a gardului despartitor a fost rupta, insa jandarmii au intervenit prompt si au format un cordon pentru a bara calea spectatorilor in eventualitatea in care acestia ar fi incercat sa patrunda pe teren.

HotNews.ro

Adauga un comentariu

*