K1: Mo se încălzeşte cu Hong Man Choi pentru Iftimoaie

Campionii K1 debutează în 2007 cu un turneu de încălzire duminică, la Yokohama, turneu ce cuprinde opt meciuri de unu contra unu fără piramidă.

Deşi iubitorii K1 nu vor avea o piramidă la Yokohama, ei vor putea vedea câteva meciuri spectaculoase din care cel mai important pentru români pare a fi cel dintre sud-coreanul Hong Man Choi şi americanul Mighty Mo.

Dacă Mighty Mo nu va pierde prin KO lupta cu gigantul sud-corean de 2.18 metri şi 161 de kilograme, atunci americanul poate veni la sfârşitul lunii aprilie, la Bucureşti, pentru un super-fight cu Ionuţ Iftimoaie.

Olandezul Semmy Schilt, dublu campion mondial, va lupta cu neo-zeelandezul Ray Sefo într-o reeditare a meciului din sferturile de finală de la turneul final din 2005 când Schilt l-a învins la puncte pe Ray Sefo dar neo-zeelandezul nu a putut să evolueze la potenţialul maxim din cauza unei răceli puternice.

O altă reeditare va fi şi între olandezul Badr Hari şi rusul Ruslan Karaev, cele două mari speranţe ale circuitului mondial K1. În Final Elimination din 2006, Karaev l-a învins pe Hari printr-un KO venit după o fază dubioasă.

Într-un adevărat război al Japoniei se vor duela cei mai cunoscuţi luptători japonezi din ultimii ani, Musashi, dublu vice-campion mondial, şi Yusuke Fujimoto, singurul japonez prezent la turneul final din 2006.

Vor mai lupta în gală şi francezul Cyril Abidi, cu japonezul Mitsugu Noda, germanul Chalid Die Faust, cu japonezul Hiromi Amada, belarusul Zabit Samedov, cu japonezul Tsuyoshi Nakasako, şi rusul Alexander Pitchkounov, cu japonezul Hiraku Hori.

Adauga un comentariu

*