Schimbari UPC la inceput de martie

Ca raspuns la ofensiva de pe piata serviciilor de acces la net, dar si de telefonie mobila/fixa, cablu TV, UPC Romania vine cu un contraatac.

Pentru a mai diminua din mentalitatea clientului patit, ca serviciile prin UPC (respectiv, prin fostul Astral) sunt scumpe si inca pline de probleme, compania anunta upgradarea celor trei viteze pe serviciul de internet, lansarea telefoniei si a serviciului tri-play (telefonie, internet, TV).

Sunt probleme

In acest sens a organizat de curand o conferinta de presa unde ar fi trebuit sa fie prezent si Richard Anderson, presedintele UPC Romania. Acesta n-a ajuns la conferinta din 27 februarie pentru a raspunde intrebarilor deloc indulgente ale jurnalistilor, parte dintre ei clienti nemultumiti de serviciile oferite fata de preturile practicate.

Problemele la unison sunt tarifele diferite: preturile mari la abonamente pentru cablu TV, mai mari decat in alte orase la aceeasi companie; prezenta unor canale TV care nu intereseaza in pachetul de programe; semnalul de cablu cade cand ti-e lumea mai draga; comunicare deficitara cu clientii etc.

Reprezentatii UPC recunosc ca nu e totul roz: “Cunoastem bubele pe care le avem. Parte din probleme au venit cu sistemele pe care le-am preluat de la Astral. Incercam sa reparam pe ici pe colo, ca la o haina cand o cumperi si vezi ca e un pic descusuta, o duci acasa daca iti place si o cosi, asa facem si noi acum”

O veste buna: internetul prinde viteza

La ora actuala, UPC Romania are 50.000 clienti pe Bacau. Din 27 februarie, clientii au acces la serviciul de telefonie fixa digitala si a serviciului triple-play in reteaua UPC (pana acum telefonia era disponibila doar in reteaua fosta Astral).

Totodata, din 26 februarie clientii beneficieaza de marirea vitezelor la internet, fara costuri suplimentare. “Clientul trebuie sa restarteze doar modemul si va vedea ca intra mai repede pe situri, poate downloada si uploada mai repede la acelasi cost, fara alte costuri financiare sau semnarea altui contract din partea clientului”.
Aida PULPAN

Comentarii

  1. Vine RCS-ul cu cablu tv si va scoate de pe piata, monopolistilor.

Adauga un comentariu

*