Divort pentru a-şi păstra funcţia

Directorul Autorităţii de Sănătate Publică (ASP) Brăila, Lucica Scutaru, membru PNL, se gândeşte să divorţeze de consilierul judeţean Adrian Scutaru, proaspăt membru PLD, pentru a-şi păstra funcţia, transmite corespondentul ROMPRES.

Lucica Scutaru a anunÅ£at că, în contextul în care preÅŸedintele PNL Brăila, primarul Constantin Cibu, i-a sugerat să demisioneze, pe motiv că soÅ£ul a trecut la PLD, ia în calcul varianta de a merge cu actul de divorÅ£ la ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, pentru a-i demonstra că ‘nu stă cu duÅŸmanul în casă’.

‘Nu am timp să discut politică acasă cu soÅ£ul meu. Plec dimineaÅ£a ÅŸi vin noaptea de la muncă. Ce să fac acum, să divorÅ£ez? O să fac ÅŸi asta! O să merg cu actul de divorÅ£ la ministrul Nicolăescu, să vedem ce zice. Mă aÅŸteptam să mi se mulÅ£umească pentru ce am făcut, nu să fiu hărÅ£uită pentru un asemenea motiv’, a declarat Lucica Scutaru.

Directorul ASP a anunţat că este şi va rămâne membru PNL, că are cotizaţia plătită la zi şi că nu i se poate reproşa nimic pe linie managerială, din moment ce şi-a câştigat postul prin concurs şi a făcut faţă cu brio unor perioade tulburi şi de presiuni, atât din partea salariaţilor, cât şi din cea a sindicatelor.

DeclaraÅ£ia dr. Scutaru a venit ca replică la afirmaÅ£iile preÅŸedintelui PNL Brăila, care a spus că ‘este de bun simÅ£ ca directorul ASP să-ÅŸi dea demisia, atâta vreme cât soÅ£ul său a trecut la PLD’, precizând că postul de director al ASP aparÅ£ine PNL ÅŸi el va fi ocupat de un liberal.

‘Avem destui oameni buni cu care să o înlocuim. Faptul că a câştigat postul prin concurs, nu-i oferă certitudinea că poate să rămână pe funcÅ£ie, atâta vreme cât desfăşoară un management defectuos. Chiar noÅ£iunea de concurs s-a denaturat, de asta nu mai au tinerii încredere în concursuri’, a declarat Cibu.

ROMPRES

Comentarii

  1. In celelate timpuri(ale comunistilor)asemenea divorturi erau impuse.Deci liberalii sunt mostenitori ai comunistilor sau poate sunt chiar fosti si actuali securisti.

Adauga un comentariu

*