Deşi sesiunea e pe sfârşite, Monica s-a apucat de învăţat

Deşi sesiunea de iarnă este pe terminate, majoritatea studenţilor pregătindu-se temeinic pentru ultimele examene, există o „boboacă” vedetă care de-abia acum s-a apucat să înveţe. Este vorba de proaspăta mămică Monica Columbeanu, studentă în anul I la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice.

Oricât de multe „relaţii publice” o fi având mult iubitul ei soţ, băcăuanca nu şi-a putut amâna sau promova prin „neprezenzentare” până acum niciun examen, fiind ocupată cu naştere micuţei Irina. Mai nou însă, proaspăta mămică s-a apucat de învăţat, îngrijorată probabil de numărul mare de restanţe pe care va trebui să le susţină la toamnă, a aflat Gardianul.

Astfel, Moni s-a pus cu „burta pe carte”, o burtă de această dată mult mai subţirică şi, între un alăptat şi un schimbat de scutece, îşi face timp de a citi unu-două cursuri. Ce face oare soţul ei în acest timp?! Credeţi că o ajută, învăţând alături de ea, întrebând-o ce a studiat sau testându-i vastele cunoştinţe?! Nici gând!

În timp ce soţia sa se luptă tainele „comunicării” şi ale „relaţiilor publice”, Iri îşi vede de treaba lui, implicându-se într-un nou proiect: construirea unei case de vacanţă în judeţul Gorj. Omul de afaceri se ocupă personal, supervizând lucrările. Astfel, a făcut mai multe drumuri până în Gorj, pentru a sta de vorbă cu şeful de şantier. Acolo, Iri a avut neplăcuta surpriză să constate că pereţii care deja au fost ridicaţi nu sunt inscripţionaţi cum ar fi dorit. Omului de afaceri i s-a explicat că ar fi fost inestetic şi că o astfel de lucrare, bine făcută, i-ar mai uşura buzunarele cu aproximativ 10.000 de euro. De parcă l-ar fi interesat asemenea „amănunte”!

Antena 3

Adauga un comentariu

*