Complexati-ma, complexati-ma, va rog!

Fac parte dintre „utilizatorii primari” de calculator si Internetul este pentru mine doar sursa bruta de informatii. Forumurile, blogurile, toate chestiile astea care sunt numite comunitatea internauta nu ma atrag si, da, recunosc!, ma complexeaza ingrozitor.

Am ramas fidel discutiilor fata in fata, privitului in ochi si folosirii intregului arsenal corporal de convingere-combatere a preopinentului.

Saptamanalul nostru are o pagina pe Internet (lider local la vizitari si citiri in majoritatea timpului) unde oamenii isi pot exprima parerile.

Este un barometru pentru noi, cei ce scriem, si am avut parte de surprize care ne-au ajutat sa ne corectam atunci cand am apucat aiurea-n balarii.

Ultimul exemplu de reactie a cititorilor este cel al scandaloaselor afaceri de la CET Bacau. Bacaaunii au venit cu exemple concrete, care au completat fericit ceea ce noi am dezvaluit. Va asteptam mereu sa ne ajutati pentru a fi cu adevarat o publicatie a voastra.

Pentru a scoate la lumina ilegalitatile, nepasarea, incompetenta. La urma urmelor, pentru a face din Bacau un loc mai bun. Va multumim!

Nelu BROSTEANU

Comentarii

  1. Domnule Brosteanu,si din Onesti,Tg.Ocna si celelate localitati din judetul Bacau.

  2. bravo dle brosteanu, ai ramas acelasi condeier pertinent! sanatate!

Adauga un comentariu

*