Un spaniol, şef de bandă de hoţi într-o comună din Neamţ

Poliţiştii nemţeni au reuşit să depisteze un grup infracţional, compus din trei tineri săteni români şi condus de un spaniol, transmite corespondentul AMOS News.

În ziua de 28 ianuarie 2007, în jurul orei 10.00, Postul de Poliţie Horia a fost sesizat de O. Gheorghe, de 51 de ani, despre faptul că în noaptea de 27 spre 28 ianuarie, persoane necunoscute au sustras motorină şi bunuri din autocamioanele sale parcate în faţa locuinţei. De asemenea C. Ioan, de 49 de ani, din aceeaşi localitate, a sesizat poliţia despre faptul că, în aceeaşi noapte, persoane necunoscute i-au sustras din autoturism, roata de rezervă şi mai multe bunuri.

În urma investigaţiilor efectuate autorii au fost identificaţi, aceştia fiind: D. Constantin, de 20 de ani, A. Silviu, de 19 ani, C.V., de 17 ani, toţi din comuna Ion Creangă şi M. Alfonso, de 37 de ani, cetăţean spaniol care locuieşte la o familie din aceeaşi comună.

Prejudiciul nerecuperat se ridică la suma de 5.500 RON reprezentând contravaloarea motorinei, celelalte bunuri fiind găsite şi restituite părţilor vătămate.

Poliţiştii au început cercetările, dar nu au reuşit să îl audieze pe cetăţeanul spaniol, deoarece a declarat că nu cunoaşte limba română şi nu s-a reuşit găsirea unui translator autorizat.

Adauga un comentariu

*