Columbenii nu îl mai vor pe Mutu drept naş

Micuţa „Columbina” se pare că nu se va bucura de notorietatea „decarului” naţionalei lui Piţi, tatăl ei renunţând parţial la oferta făcută lui Mutu pentru „postul” de naş în echipa sa nou formată. Motivele pot fi două: fie fotbalistul a refuzat, fiind interesat mai mult de carieră, fie, pur şi simplu, Iri s-a convins că jucătorul Fiorentinei nu are „faţă”, un argument putând fi şi cele două procese intentate de Mutu fostei sale soţii, Alexandra.

„Nu ÅŸtiu dacă ei vor fi naÅŸii, dar cred că nu. Nu am vorbit cu ei. Dar nu asta este problema”, a declarat Iri pentru cotidianul Gardianul. Surprinzător, omul de afaceri declarase sâmbătă: „Am vorbit cu Adrian ÅŸi s-a bucurat ÅŸi mi-a zis că o să îmi dea un răspuns în zilele următoare”. Comentariile sunt de prisos…

ÃŽn altă ordine de idei, Irinel Columbenu îşi grăbeÅŸte soÅ£ia, insistând că cel de-al doilea rod ai iubirii lor să se nască cât mai repede cu putinţă, în acest an chiar. „Monica se va implica în creÅŸterea fetiÅ£ei, dar ÅŸi a următorului nostru copil, care se va naÅŸte tot în acest an”, a Å£inut să precizeze omul de afaceri. Că doar, deh!, cu cât mai repede, cu atât mai bine. Nu de alta, dar Iri probabil vrea să evite situaÅ£ia neplăcută ca următorul său copil să o intrebe la un moment dat pe Moni: „Mami, cine e ăsta? Bunicu’?”

Antena 3

Adauga un comentariu

*