Irinel nu vrea ca fiica lui să o ia pe urmele Monicai

„Ce vrei să te faci când o să creşti mare?”. O întrebare pusă tuturor copiilor. Acest lucru nu se va întâmpla însă şi în cazul micuţei „Columbina”, asta pentru că tatăl a ales în locul ei, făcându-i deja planurile de viitor. După ce i-a angajat un profesor pentru a o învăţa să înoate chiar din prima lună a vieţii, Irinel Columbeanu a decis ce vrea să facă din fiica lui: o femeie de afaceri.

Principalul motiv este unul cât se poate de evident: omul de afaceri a început să îşi facă griji pentru averea sa şi pentru modul în care aceasta va fi gestionată în momentul în care el nu va mai fi în viaţă. Nu de alta, dar nu prea ar dori ca fiica lui să o ia pe urmele prea iubitei lui soţii, alegând o carieră de manechin sau de iubită de „bogătaş”, a aflat cotidianul Curentul.

Irinel nu vrea ca fiica lui sÄ� o ia pe urmele Monicai„Vreau ca Irina să fie mai băieţoasă şi să o determin să devină afaceristă”, a declarat Irinel Columbeanu. Până la primele lecţii de managementul afacerilor, micuţa va trebuie să se mulţumească însă cu păpuşile pe care le-a primit cadou de pe părinţii ei şi cu desele „partide” de alăptare în compania mamei care, se pare, a renunţat de tot la sesiunea de iarnă de la facultate.

Åži, având în vedere că va fi ÅŸi în 2007 „cu burta la gură”, ÅŸansele de promovare a anului universitar sunt minime. Sau, cine ÅŸtie?, poate trage Iri niÅŸte sfori ÅŸi rezolvă ÅŸi această problemă. Că doar, deh!, la ce cadou i-a făcut soÅ£ia, merită ÅŸi aceasta o mică atenÅ£ie…

Antena 3

Adauga un comentariu

*