58 de localitati din Bacau fara curent din cauza furtunilor

Datorita vantului puternic din data de 19 ianuarie a.c. si a ruperilor de cabluri pe stalpii de joasa si medie tensiune din judet, au ramas fata alimentare cu energie electrica un numar de 58 localitati – in zona oraselor si comunelor Comanesti , Tg. Ocna , Slanic Moldova , Traian si Nicolae Balcescu, fiind afectate 172 de posturi de transformare.

Un numar de 10 echipe de interventie specializate ale SC E-ON Moldova , SC SISE Moldova si SC Energopetrol Campina actioneaza in prezent cu personalul si echipamentul necesar pentru remedierea defectiunilor aparute pe liniile de joasa tensiune si la posturile de transformare.
Se estimeaza ca pana la finele acestei zile sa fie inlocuite toate cablurile rupte si sa fie restabilita alimentarea cu energie electrica in toate localitatile judetului.
Pe drumurile nationale si judetene nu au fost inregistrate evenimente deosebite. De asemenea, pana in acest moment, nu sunt probleme in ceea ce priveste reteaua de telefonie din judet, distributia de gaze naturale, precum si cu privire la situatia hidrologica de pe raurile judetului Bacau.
Evolutia acestor fenomene este monitorizata permanent de catre personalul Inspectoratului judetean pentru situatii de urgenta Bacau, personalul SGA Bacau , membrii grupurilor de suport tehnic de specialitate , personal desemnat din cadrul Institutiei Prefectului – judet Bacau.

Adauga un comentariu

*