A nascut Monica Columbeanu – VIDEO

Cu o oră mai devreme decât era anticipat, Monica a adus-o pe lume pe Irina, primul copil al familiei Columbeanu. Travaliul a durat aproximativ cinci ore. „Am tăiat cordonul ombilical. Acum este spălată. Primul sentiment a fost de fragilitate, de protecţie. O să ies în câteva minute cu ea. Seamănă cu mine”, a declarat proaspătul tătic, menţionând că viaţa lui s-a schimbat radical.

monica columbeanu copil foto irina pozaORA 20:35: Irina Columbeanu a fost adusă din sala neo-natală, unde s-a stablilit că are 53 de centimetri lungime, fiind bine proporţionată. Mai mult, fetiţa seamănă destul de bine cu ambii părinţi, împrumutând câte ceva de la fiecare.

„NaÅŸterea a decurs foarte bine, a mers forte repede. Ora oficială este 19:53. Vreau să o felicit pe Monica pentru cum s-a comportat. Este o atitudine pe care o încurajăm foarte mult. NaÅŸterea naturală este un exemplu pentru toÅ£i. Vor mai sta o zi – două în spital, timp în care Monica va începe să alăpteze.

În acest timp, micuţa se va obişnui cu mama ei. Cât despre Irinel Columbeanu, acesta s-a comportat exemplar. Se vede că s-a documentat înainte”, a declarat doctorul Radu Vlădăreanu. Proaspăta mămică se pare că s-a ataşat din primele secunde de micuţă. „Monica a ţinut fetiţa la piept chiar înainte să i se taie cordonul obilicar”, a adăugat doctorul.

ORA 20:22: Irinel Columbeanu a ieşit din sala maternităţii şi a prezentat-o românilor pe fiica sa, Irina. Emoţionat, nu a putut spune mai nimic. Asistenta medicală a precizat greutatea micuţei, 3.350 de kilograme. Cu fetiţa în braţe şi cu o privire de proaspăt tătic, Iri s-a dus în sala de neo-natologie. Acolo, vor avea loc procedurile de rigoare: micuţa va fi spălată, va fi măsurată, după care va fi supusă unui control amănunţit, pentru a se stabili starea sănătăţii.

Antena 3

Comentarii

  1. sa va traiasca fetita,dar asta nu inseamna ca sa nascut o PRINTESA,NU VREAU SA PAR DURA DAR ASTA E.MA ENERVEAZA PUBLICITATEA ASTA CARE O FACETI,FACETI SI LA ALTCEVA,SPRE EX..O FAPTA BUNA,DAK TOT AVETI ATATIA BANI,CU CARE VA LAUDATI.A SI O INTREBARE..CE LUATI CU VOI CAND VA VA SUNA „CEASUL”?GANDITI-VA SI LA SUFLETELE VOASTRE,ADIK,ACORDATI MAI MULT ATENTIE,VOUA,CA PERSOANE!POATE CA NU ATI SIMTIT NICIODATA FERICIREA CELOR SARACI!

  2. Daca nastea inca o data FECIOARA MARIA,poate m-as fii minunat,dar asa nu sa nascut decat un copil,ca si miile de copii care se nasc zilnic fara nici o publicitate,asa ca mai incetati o data cu publicitatea asta de prost gust.Eu ii doresc sanatate copilului,dar fericirea nu consta in bani.Pt mine,intre dl.COLUMBEANU SI CEL CARE IMI ADUCE ZIARUL,NU E NICI O DIFERENTA.

  3. toata lumea barfeste ca monica il iubeste pe irinel columbeanu pt ca are bani.ce sa zic bravo ei,ai bani esti fericit,nu ai bani esti falit.si poate ca il si iubeste asta doar ea stie.bravo.

  4. felicitari monicai
    toti ne-am dori ca momentul nasterii primului copil si nu numai sa fie spus lumii intregi insa nu toti avem aceasta sansa Dumnezeu a ales-o pe ea sa se bucure de tot ceea ce este frumos

  5. Importanta au pentru ca noi le dam,pentru ca noi asteptam stiri cu ei…
    Felicitari ambilor parinti pentru Irina…
    A aduce pe lume un copil e lucrru mare.S a nascut un suflet de om asta poate ar trebui sa ne intereseze si nu banii, mostenirile si barfele. Sunt vip urile pe care noi le am creat – publicul pentru ca ne hranim cu stiri si povesti din astea.

  6. Alina -Craiova a zis:

    Un copil este cel mai frumos cadou pe care ti-l poate da Dumnezeu.O admir pe Monica pt. ca avut curajul de a avea un copil si de fi alaturi de un om pe care chiar cred ca il iubeste chiar daca este o direrenta atat de mare.Bravo ei!

  7. cuplul acesta mi-a fost antipatic de la inceput…oricum era „vedeta” Bacaului inainte sa o adopte iri si acum se crede mare doamna…sper ca copilul sa nu semene deloc cu mama….

  8. ce tot atata publicitate…ce-s cu aerele astea de mare vedeta ale „doamnei” Monica..diferenta asta de varsta va fi foarte vizibila peste cativa ani…cand va iesi irina cu tatal ei toata lumea va crede k el este bunicul sau poate chiar srabunicul….

  9. Oameni buni lasati rauatea si barfa!
    De ce sa nu fim realisti:decat batuta si injurata de unul tanar,mai bine respectata si iubita de unul mai in varsta. Sincer ,cred ca multe femei care sufera mojicii din cauza barbatilor ,o invidiaza pe Monica.
    Bravo ei ca a stiut ce vrea de la viata!
    Sa le traiasca bebelusa.

  10. CE CREDETI MAI JEGOSILOR CA S-A NASCUT PRINTESA ANGLIEI ?UN COPIL NASCUT DINTR-O PROSTITUATA SI UN MARTALOG .VA REGRETA FETITA MAI TARZIU CA VA ARE CA PARINTI .

  11. Imi place f mult Monica de simplul fapt cum se compoarta,este realista este ea insusi mereu de cate ori i se ia interviuri etc.si diferenta d varsta nu conteaza daca iei se intelg bine nu intereseaza pe nimeni viata lor si a nimanui.Bravo Moni si Iri.

  12. GABRIELA a zis:

    FRUMOASA FETITA

  13. bravo aveti o fetita scumpa

  14. Anonim a zis:

    este foarte frumoasa

Adauga un comentariu

*