Circ la Moni şi Iri, cu urători şi lampă de pârlit porcul

Familia Columbeanu a prezentat, în noaptea trecerii dintre ani, un nou episod, de genul „Cum se distrează boierii zilelor noastre”, neuitând însă de diferitele scene jucate cu îndemânarea ÅŸi priceperea unor actori de mâna a doua, cum ar fi momentul când 30 de copii de-ai satului, angajaÅ£i în prealabil de Iri, au venit la reÅŸedinÅ£a omului de afaceri ÅŸi au demonstrat unei lumi întregi că ÅŸi cei bogaÅ£i au suflet…

Revenind la Revelionul propriu-zis, locul de desfăşurare a fost tot „castelul” de la Snagov, ca şi în cazul celorlalte episoade din viaţa celor doi iubăreţi. Masa, organizată cu cap. În centru, Moni şi Iri, evident. În stânga omului de afaceri, mama şi tatăl lui, alte persoane înstărite ale Capitalei. În dreapta lui Moni, sora ei şi naşa de la căsătorie, a remarcat Jurnalul Naţional.

monica gabor irinel columbeanuLa început, atmosfera era crispată, din cauza giganticului televizor în care Moni, Iri şi ai lor invitaţi se vedeau permanent, ca în oglinda vrăjitoare din „Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici”. Cine au fost personajele poveştii, uşor de imaginat. Atmosfera avea însă să fie destinsă în minutele următoare, o dată cu apariţia, printre invitaţi, a lui Bachus, care i-a ajutat pe meseni să lase fofilarea la o parte şi să ignore plasma care le arăta şi ne arăta cum se distrează oamenii înstăriţi ai Capitalei.

După cum era de aşteptat, în faţa conacului se afla o Salvare, în caz că Moni va „simţi nevoia” să nască şi să dea peste cap planurile postului de televiziune care ar fi fost obligat în acel caz să facă un inopinat „doi în unu”. Lângă ambulanţă, un bărbat se plimba înainte şi înapoi, încontinuu, ameţitor chiar, arătând lumii întregi că este gata în caz de orice urgenţă.

Articol complet pe Antena 3

Adauga un comentariu

*