Un regulament, doua regulamente

Dezbaterea publica organizata de Primaria Bacau pentru noul proiect privind Regulamentul taximetristilor era sa se impotmoleasca dupa ce reprezentantii firmelor de taximetrie au acuzat ca municipalitatea a venit la discutii cu alte texte decat cele care au fost transmise spre studiu societatilor de transport.

La cateva minute dupa ce au inceput discuiile pe marginea textului noului Regulament de desfasurare a taximetriei in Bacau, reprezentantii firmelor de taximetrie au descoeprit ca textul pe care-l citeau reprezentantii municipalitatii era diferit de cel publicat in presa si care fusese trimis spre studiu firmelor de transport. Taximetristii au acuzat municipalitatea ca au fost pusi in imposibilitatea de a studia proiectul de regulament iar Vasile Botomei, prezent la discutii, nu a pierdut ocazia de a interveni pentru a acuza ca dezbaterea nu-si mai are rostul. Interventiile lui Botomei au fost penalizate de Marcel Nechita, presedintele Camerei bacauane a taximetristilor, care i-a cerut avocatului sa-i lase pe taximetristi sa discute cu secretarul municipiului, Ovidiu Popovici.
Pana la urma, taximetristii au primit noul model al Regulamentului si au continuat discutiile, care s-au axat in principal pe limitarea accesului firmelor similare din alte orase si pe fixarea numarului de taxiuri din Bacau la 850.

Razvan BIBIRE

Adauga un comentariu

*