Consuelo vrea să fie naşa fetiţei lui Moni

După ce au refuzat televizarea celebrului eveniment ce va avea loc, din câte se ştie, în jurul zilei de 16 ianuarie, Monica şi Irinel Columbeanu îşi caută mai nou naşi.

Cum cei doi vor ca fetiţa lor să fie cel puţin la fel de mediatizată ca părinţii, şi naşii trebuie să fie pe măsură: celebri şi cu o bună situaţie financiară, pentru că, după cum prea bine se ştie, „cine se-aseamănă se-adună”.

Deşi mai multe personalităţi de seamă ale ţării şi-au manifestat interesul, Moni şi Iri încă nu s-au decis. Mai nou, Adrian Mutu şi Consuelo par a fi favoriţi, a aflat Gardianul.

Totul s-a întâmplat la petrecerea de după galele de premiere ale superlativelor sportive de la începutul săptămânii. Cele două cupluri s-au întâlnit în clubul unde a avut loc petrecerea. Moni şi Iri s-au asezat de la început strategic, soţia omului de afaceri dezvăluind cu ceva timp în urmă unor prietene că vrea să-i ceară sfaturi de mămica soţiei „Briliantului”.

Şi se pare că eforturile nu au fost făcute în van. Cele două fete au petrecut jumătate de oră discutând, bineînţeles în limba engleza şi prin semne, când nu se putea altfel, despre sarcina viitoarei mămici, dar şi despre micuţa Adriana Mutu, născuta acum câteva luni. Pe lângă sfaturile legate de schimbarea scutecelor şi de alăptarea şi alimentaţia bebeşuşilor, Consuelo s-a gândit că nu ar fi o idee rea ca ea şi Adi să se înrudească cu familia Columbeanu. Cine ştie, poate s-o fi prinzând şi prin Italia postul de televiziune ce prezintă viaţa celor doi şi doamna Mutu o fi crezând ca Moni şi Iri sunt adevărate modele şi celebrităţi în România.

„Poate năşim noi fetiţa”, i-a propus Consuelo noii sale prietene. Moni, neputând să ia nicio decizie fără a se consultat în prealabil cu soţul ei, nici nu fost de acord, nici nu a refuzat. Pentru a pecetlui prietenia nou-formată şi o posibilă înrudire, soţia lui Mutu a comandat o şampanie pentru doamna Columbeanu.

Antena 3

Adauga un comentariu

*