Paris şi Nicky Hilton s-au mângâiat ca două lesbiene

Paris Hilton nu se dezminte nici de data aceasta! Moştenitoarea imperiului Hilton, avidă de publicitate, a reuşit să iasă în evidenţă şi în ultima ei preumblare prin oraş. Cu ce putea ea să se facă remarcată? A făcut sex în maşină cu un fost iubit, a fost pozată sub influenţa alcoolului conducându-şi prietena Britney acasă, a fost filmată de un prieten în ipostaze erotice şi multe altele.

niky paris hilton sex scene niky paris hilton sex scene niky paris hilton sex scene

niky paris hilton sex scene niky paris hilton sex scene

Există însă şi ceva ce tânăra non-conformistă nu a făcut. Nu se giugiulise până acum cu sora ei, Nicky, în faţa camerelor de filmat. Asta până de curând. Scena a avut loc cu ocazia uneia dintre desele petreceri organizate de boss-ul Playboy, Hugh Heffner, la palatul său din Los Angeles.

Răvăşite şi categoric obosite de dansat şi de aburii alcoolului, cele două surori Hilton au ieşit din nou în prim-plan, exact cum şi-au dorit. Paris şi Nicky au renunţat pentru câteva secunde bune la inhibiţii şi s-au îmbrăţişat tandru sub ochii celor prezenţi. Din păcate, sau, mai bine zis din fericire pentru ele, paparazzi au fost şi ei pe fază şi au imortalizat inedita scenă.

Petrecerea a continuat în limuzină, unde cele două fete, îmbrăcate extrem de sumar, s-au „jucat”. S-au îmbrăţişat, s-au pupat, şi-au ridicat picioarele în sus, aratându-şi posterioarele paparazzilor înmărmuriţi. „Ştiu că între surori există multă afecţiune, dar, în acest caz, Paris şi Nicky au depăşit orice limită a decenţei”, a comentat unul dintre invitaţi.

În ciuda prestaţiei şi a demonstraţiei de afecţiune cu sora sa mai mică, Paris a ţinut să nege orice legătură de natură sexuală cu prietena ei, Britney Spears. „Zvonurile din presa de scandal din ultima vreme sunt simple aberaţii. Cele două fete sunt bune amice şi le veţi mai vedea de multe ori împreună. Paris are o părere foarte bună despre Brit!”, a declarat unul dintre purtătorii de cuvânt ai moştenitoarei imperiului Hilton. Oricum, pentru ea, publicitatea negativă nu pare să conteze.

Adauga un comentariu

*