Iri s-a sucit: nu mai vrea naştere televizată

Moni şi Iri, un cuplu care nu face nimic, în afară de cumpărături extravagante şi apariţii mondene, a ajuns subiect de bătaie între televiziuni pentru cine să îl aibă în ogradă. Şi cum pe plaiuri mioritice cel mai bine se pare că prind formatele telenovelistice, producţiile lacrimogene şi ştirile care au cel puţin o pată de sânge în fiecare material, multe dintre posturile de televiziune încearcă să nu se dezlipească de aceste ingrediente.

Chiar dacă reality-show-ul realizat de familia Columbeanu nu prea are audienţă, se pare că există destui gata să se lupte pentru a transmite în direct marele „fenomen” al naşterii primului lor copil, ce va avea loc la începutul anului 2007. Deşi ar fi vorba de o sumă destul de „frumoasă” şi, mai important, de un nou circ mediatic, Iri le-a „tăiat macaroana” tuturor: nu va permite niciunei televiziuni să-i filmeze prea-iubita soţie născând, informează Gardianul.

irinel monica columbeanuŞtirea a constituit un adevărat şoc pentru boşii canalelor mioritice, care se gândeau că vor da cu adevărat lovitura. „Monica ar trebui sa nască pe 16 ianuarie. Acest lucru se poate însă întâmpla oricând. Totul este aranjat. Camera copilului este gata amenajată, cu cele două pătuţuri comandate din SUA”, a anuţat omul de afaceri. El i-a rezervat soţiei în spital un salon VIP care este de fapt un apartament cu patru camere: dormitor, living, birou, camera asistentei, baie, bucătarie şi terasă cu vedere spre parc. Pentru asistenţa medicală specială, în care este inclus şi un program prenatal + naştere, Iri a plătit nu mai puţin de 9.500 de euro.

Dar se pare că nu îşi va scoate „pârleala” dintr-o eventuală trasmisie în direct a „fenomenului”. Deşi se înţelesese deja cu boşii canalului de televiziune care le transmite celor doi „iubăreţi” şi viaţa de cuplu, Iri s-a răzgândit pe ultima sută de metri. „Noi alegem ce episoade din viaţa noastră să fie transmise. Ar fi prea indecent să fie filmată totuşi o femeie care urlă de durere atunci când naşte”, a ţinut el să precizeze.

Să fie oare acest refuz primul pas al familiei Columbeanu pentru a intra „în rând cu lumea”, renunţând la o promovare a unei imagini ce nu-şi are rostul? Sau poate că Iri, amintindu-şi că totuşi este om e afaceri, a decis să negocieze dur?!

Antena 3

Comentarii

  1. alex- Roma a zis:

    daca incercam sa intram in Europa luptandu-ne pentru astfel de „stiri” ar trebui sa ne fie rusine ca in loc sa publicizam adevarata cultura romaneasca publicizam marea incultura…Intelectualii continua sa se piarda in aceasta mare de ipocrizie!…Unde esti tu Tepes Doamne?

Adauga un comentariu

*