Gheorge Åžtefan ‘Pinalti’ în atenÅ£ia DNA Bacau

În urma unei plângeri către Departamentului Naţional Anticorupţie (DNA) Bucureşti, înaintate de un cetăţean din Piatra Neamţ, primarul Gheorghe Ştefan a intrat în atenţia DNA, secţia Bacău. Cercetările procurorilor anticorupţie privesc o tranzacţie a fiicei lui Ştefan cu un teren revendicat.

Reclamantul, Neculai Creţu, îl acuză pe Ştefan că a făcut tot posibilul pentru a-l împiedica să intre în posesia unei suprafeţe de aproximativ 700 mp, teren intravilan, situat în imediata apropiere a autogării din Piatra Neamţ.

Respectiva parcelă face parte dintr-un lot, de 4000 mp, cumpărat de fiica primarului, Giorgiana Ştefan, pe data de 22 iulie 2005 cu suma de 4,24 de miliarde de lei şi vândut şapte luni mai târziu de aceasta cu 31,2 miliarde de lei.

Neculai Creţu a declarat: “Nu mai rezist să fiu purtat pe drumuri şi tras pe sfoară de oricine. Lumea nu ştie că, în anul 1979, comuniştii mi-au demolat casa şi m-au lăsat cu toate lucrurile în stradă. În patru ore, la acea vreme, un buldozer a năruit munca de-o viaţă a întregii mele familii, lăsându-ne pe drumuri.”

Primarul Ştefan, a declarat în mai multe rânduri că îi dă deplină dreptate lui Creţu şi chiar că îl poate învăţa ce are de făcut pentru a şi găsi dreptatea.

“Omul are dreptate, însă nu ştie unde să o caute. El ar trebui să facă plângere împotriva AVAS şi să obţină despăgubiri de la această instituţie a statului. Daca făcea treaba asta de la început, acum cred că lucrurile erau deja rezolvate”, a declarat Gheorghe Ştefan.

Amos News

Adauga un comentariu

*