Liga I: Oţelul şi Farul au încheiat cu scor alb sezonul

În etapa a 19-a a Ligii I la fotbal, Oţelul Galaţi şi Farul Constanţa, două dintre formaţiile cu pretenţii din campionatul naţional, au încheiat la egalitate, 0-0, după un meci viu disputat dar fără mari ocazii de poartă.

Una din cele mai interesante partide din ultima etapă a Ligii I pe anul 2006 s-a disputat la Galaţi, între Oţelul şi Farul Constanţa, şi s-a încheiat nedecis, 0-0, iar cei doi antrenori au acum la dispoziţie aproape trei luni pentru a modifica loturile de jucători şi a îmbunătăţii evoluţia celor două echipe.

Disputa de la Galaţi a fost una echilibrată, viu disputată, dar fără mari ocazii de poartă, cei 20 de jucători de câmp abuzând din plin de şuturi de la distanţă care, în majoritatea timpului, s-au dovedit a fi ineficientă, foarte puţine punându-i la grea încercare pe Vlas şi Vâtcă.

De asemenea, la finalul partidei, reprezentanţii celor două formaţii au acuzat arbitrajul, existând câteva faze discutabile. În minutul 12, Paraschiv a căzut în careul advers iar Oţelul a cerut penalty, în minutul 44, Emil Jula a marcat pentru Oţelul dar golul a fost anulat pe motiv de fault la portar, iar pe final, când Farul ataca surprinzător cu întregul efectiv, constănţenii au cerut şi ei două lovituri de pedeapsă.

Până la urmă Oţelul – Farul s-a încheiat 0-0, un rezultat care nu mulţumeşte nici una dintre formaţii ambele aflându-se pe locuri mult sub pretenţiile lor în clasament.

Oţelul – Farul 0-0

Au marcat: Cartonaşe galbene: Băcilă (35’), Gheară (49’), Şchiopu (50’). Cartonaşe roşii:

Oţelul: Vâtcă – Fl. Lazăr (Elek 78’), M. Baciu, Sg. Costin, Semeghin – Gado (Bănaru 69), C. Mărginean, G. Paraschiv, Brujan – Bădescu (Cr. Crăciun 59’), E. Jula. Antrenor: Petre Grigoraş.
Farul: Vlas – Băcilă (M. Soare 61’), I. Barbu, Şchiopu, Maxim – V. Păcurar, Gheară, Senin (Todoran 30’) – Guriţă, Disney, M. Nae (Tb. Moldovan 73’). Antrenor: Basarab Panduru.

Amos News

Adauga un comentariu

*