Democraţii băcăuani, pregătiţi să negocieze cu reprezentanţii noului PLD

Schimbările care ar putea fi produse în Judeţeana Bacău a Partidului Naţional Liberal(PNL) după înscrierea platformiştilor în noul Partid Liberal Democrat(PLD), sunt privite cu detaşare de reprezentanţii Partidului Democrat(PD). Vasile Nistor, preşedintele Judeţenei Bacău a PD, ia în calcul, chiar, posibile negocieri cu ambele tabere.

„Deocamdată, platforma trebuie să se transforme în partid. deocamdată nu am discutat în Biroul Permanent JudeÅ£ean o eventuală colaborare cu ei. Totdată aÅŸtept să mă întâlnesc ÅŸi cu Romeo Stavarache, preÅŸedintele OrganizaÅ£iei JudeÅ£ene Bacău a PNL, pentru că suntem în alianţă cu ei ÅŸi în limita posibilităţilor trebuie să colaborăm”, declară Vasile Nistor.

Liderul democraÅ£ilor băcăuani nu neagă faptul că, la această oră, încă mai există o serie de neînÅ£elegeri cu liberalii, însă speră ca acestea să poată fi rezolvate în ultimele săptămâni. Una dintre ele ar fi o colaborare cu aleÅŸii locali ai conservatorilor în Consiliul Local Bacău, chiar dacă Partidul Conservator a ieÅŸit de la guvernare. „Deocamdată nu am fost contactat de nici una din cele două părÅ£i liberale, dar suntem deschiÅŸi la discuÅ£ii”, mai punctează Vasile Nistor.

Amos News

Adauga un comentariu

*