Consiliul Judetean a aprobat asocierea in Zona Metropolitana

Consilierii judeteni au aprobat la sedinta extraordinara de joi, 7 decembrie, asocierea in Zona Metropolitana Bacau, fara, insa, a nominaliza cei zece reprezentanti care vor face parte din Consiliul de Administratie al acesteia.

Proiectul cu privire la asocierea CJ in Zona Metropolitana era sa fie amanat deoarece atat consilierul Codruta Arvinte cat si Cristian Bunea, presedintele Comisiei de Urbanism, au propus scoaterea de pe ordinea de zi pe motiv ca nu s-au facut nominalizarile celor zece reprezentati ai judetului in Consiliul de Administratie.

Insa consilierul Constantin Draganuta a propus votarea proiectului asa cum a fost primit cu amendamentul ca reprezentantii CJ sa fie votati la o sedinta ulterioara.

Presedintele Consiliului Judetean, Dragos Benea, a fost de acord, ca, de altfel, si vicepresedintele Angela Bogea iar propunea a fost votata cu o abtinere si un vot impotriva.

S-a mai propus si ca doi dintre initiatorii proiectului Zonei Metropolitane, Codruta Arvinte si Cornel Pricope, sa mearga in comuna Nicolae Balcescu si sa incerce sa-i convinga pe consilierilor locali, care au votat pentru respingerea asocierii, sa-si schimbe opinia.

Razvan BIBIRE

Comentarii

  1. democratic ar fi fost sa fie nominalizati cei 10 reprezentanti ai c.j. si de ce nu si cei 36 reprezentanti ai bacaului.
    cert este ca bacaul va avea majoritate in consiliul de administratie.
    consilierii din n. balcescu trebuiesc „convinsi” sa-si schimbe opinia.
    parerea mea este ca trebuie convinsa intreaga populatie a comunei sau mai bine zis toti cei ce locuiesc in comuna.
    sunt persoane care tranziteaza balcescu ca afaceristi sau turisti dar cu domiciliul in bacau.pe acestia posibil sa nu-i intereseze soarta oamenilor de rand din sat.sa meditam mai mult inainte de a o intrebare pelua o decizie.

Adauga un comentariu

*