Marin Condescu: „Zotta vrea să evite schema de restructurări a lui Copos”

Preşedintele echipei Pandurii, Marin Condescu, a spus, miercuri, că omologul său de la Rapid, Constantin Zotta, atacă arbitrajul de la meciul Rapid-Pandurii, scor 1-1, din etapa a 18-a a Ligii I, pentru a se evidenţia în faţa patronului George Copos şi a evita astfel să fie dat afară.

Marin Condescu crede că rapidiÅŸtii nu vor să vadă adevăratele probleme din curtea lor ÅŸi de aceea acuză arbitrajul de la partida cu echipa sa: „Atacurile acestora sunt ale unor oameni frustraÅ£i. Mai ales din partea lui Zotta, care vrea să se iasă în evidenţă cu ceva acum, ca să nu intre în schema de restructurări a lui Copos ÅŸi să fie dat afară. Altfel, sunt de neconceput astfel de afirmaÅ£ii, că a fost ofsaid la golul lui Vintilescu, pentru că inclusiv Copos m-a sunat după meci să-mi spună că golul a fost valabil. Dar păcat că o echipă aÅŸa de mare cum e Rapid are astfel de oameni care nu pot să vadă unde sunt adevăratele lipsuri ale echipei lor”.

Preşedintele Rapidului, Constantin Zotta, a acuzat în termeni duri modul în care brigada de arbitri condusă de centralul Teodor Crăciunescu a oficiat la meciul cu Pandurii, încheiat 1-1, în etapa a 18-a a Ligii I. Printre altele, oficialul giuleştean a acuzat că golul egalizator marcat de Vintilescu, în minutul 93, a fost din ofsaid, şi că în faza premergătoare acestui gol, Zicu a fost faultat la marginea careului oaspeţilor.

NewsIn

Adauga un comentariu

*