Cosmin Olăroiu: „ÃŽn meciul cu Lyon vreau mai mult tupeu ÅŸi mai puÅ£in respect”

Tehnicianul Stelei, Cosmin Olăroiu, a declarat marţi, în conferinţa oficială de presă de dinaintea partidei cu Olympique Lyon, că echipa sa va juca la victorie în meciul contra francezilor, fiind posibil ca Victoraş Iacob să evolueze din primul minut al întâlnirii, transmite trimisul NewsIn la Lyon.

„Vreau ca Steaua să rămână cu o experienţă folositoare, după ce a întâlnit două dintre puterile fotbalului european. Cred că jucătorii au avut multe de învăţat din aceste meciuri. FotbaliÅŸtii noÅŸtri au înÅ£eles ce înseamnă Liga Campionilor ÅŸi cred că această experienţă ne va folosi tuturor în viitorul apropiat”, a declarat, marÅ£i, Cosmin Olăroiu.

Tehnicianul Stelei a mai spus că formaÅ£ia sa va aborda meciul contra francezilor la victorie: „ÃŽn meciul cu Lyon vreau mai mult tupeu ÅŸi mai puÅ£in respect. Vrem să evolum cu gândul de a câştiga. Steaua numai aÅŸa tratează orice joc, indiferent de adversar”.

Referitor la formula cu care va începe întâlnirea, Olăroiu a spus: „Nu ÅŸtiu dacă Rădoi va fi titular. ÃŽn schimb, în privinÅ£a lui VictoraÅŸ Iacob ne vom hotărî după antrenamentul oficial. Mai întâi să vedem cum va răspunde ÅŸedinÅ£ei de pregătire”.

La rândul său, mijlocaÅŸul Vasilică Cristocea, prezent ÅŸi el la conferinÅ£a de presă, a afirmat: „Să joci împotriva unei echipe atât de mari, cum e Olympique Lyon, e o ÅŸansă unică în viaţă. Nu mă gândeam niciodată că voi evolua în Liga Campionilor”.

Jucătorul stelist ÅŸi-a exprimat, în final, ÅŸi o dorinţă: „Sper ca într-o bună zi, să am ocazia să evoluez pentru o formaÅ£ie de talia lui Olympique Lyon sau Real Madrid”.

Partida Olympique Lyon-Steaua, contând pentru Grupa E a Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21:45 şi va fi transmisă în direct de PRO TV.

NewsIn

Adauga un comentariu

*