Fotbal: Milan în continuare cu probleme de efectiv

Ajunsă pe un dezastruos loc 15 şi aflată într-o continuă eclipsă de formă, formaţia italiană AC Milan continuă să aibe probleme de efectiv şi este nevoită să apeleze la veterani precum Costacurta sau Maldini şi la puşti de la echipa de tineret, informează AMOS News.

AC Milan continuă să plătească tribut scandalului meciurilor trucate deşi ea a fost prima care a vorbit despre practicile aranjamentelor făcute cu ajutorul arbitrilor în Serie A.

Penalizată în sezonul 2006-2007, Milan a pierdut enorm ca imagine şi financiar iar acest lucru se vede în lotul pe care îl are în acest moment la dispoziţie antrenorul Carlo Ancelotti.

Şi deşi locul 15 în campionat ar putea însemna nevoie de investiţii masive pentru redresare, Milan continuă să traverseze o perioadă de criză iar veştile nu sunt deloc îmbucurătoare.

După accidentarea pe termen lung a portarului brazilian Dida, alţi doi fotbalişti au fost operaţi, Alessandro Nesta şi Serginho, şi vor lipsi şi ei o bună bucată de timp, astfel că Milan continuă se mizeze pe veteranii Paolo Maldini şi Alessandro Costacurta sau pe tineri de viitor precum Matteo Darmiani, Luca Antonelli, Alex Guerci sau chiar francezul Yoan Gourcuff.

Mai mult, conducerea lui Milan a confirmat că Ronaldinho şi Andrei Şevcenko sunt subiecte închise, ambii având şanse minime să joace în viitorul apropiat pentru Milan, mai ales datorită faptului că Milan are încă patru atacanţi în lot, Inzaghi, Gilardino, Borriello şi Ricardo Oliveira, la care se poate adăuga oricând Kaka.

Adauga un comentariu

*