Moni ÅŸi Iri fac emisiune ÅŸi la anul – pe mai mulÅ£i bani

Monica şi Irinel Columbeanu se află de circa un an de zile în atenţia lumii. Şi nu numai datorită relaţiei lor neobişnuite, ci pentru faptul că ei au ales ca viaţa să le fie filmată minut cu minut pentru ca toată ţara să vadă cum trăieşte un miliardar cu aleasa inimii sale, o fată din popor. Au fost contestaţi de unii şi aplaudaţi de alţii, dar oricum, reality show-ul „No Comment“ le-a adus notorietate şi nu numai.

Deşi iniţial această emisiune trebuia să dureze mult mai puţin, se pare că cei doi vor apărea pe sticlă şi în 2007. Într-o formulă îmbuntătăţită de altfel, adică în trei, deoarece Monica ar trebui să nască de la sfârşitul anului.

Astfel, admiratorii de intrigi telenovelistice vor putea spune că au avut ocazia să o vadă pe proaspăta soţie a lui Irinel evoluând de la postura de liceeancă, la cea de logdnică, apoi soţie şi mamă, care ar trebui să se mai ocupe pe viitor, printre altele, şi de facultate.

Aşa se face că soţii Columbeanu au hotărât că efortul lor merită a fi răsplătit pe măsură şi pe show-urile de anul viitor au cerut mai mulţi bani: respectiv 7.000 de euro, faţă de cei cinci mii pe care îi luau iniţial. Cert este că, cel puţin la început, nu vor mai exista deplasările extravagante din străinătate, deoarece viitoarea mămică trebuie să se menajeze în aşteptarea fetiţei sale. Fetiţă care este posibil să devină vedetă instantaneu, cum păşeşte în această lume, deoarece părinţii ei negociază şi filmarea naşterii. Deşi nu s-a ajuns încă la un acord, în calcul este luată şi o transmisie live a evenimentului, aşa cum s-a întâmplat şi cu nunta.

Antena 3

Adauga un comentariu

*