Moni şi Iri şi-au expus viaţa degeaba

Averea susţine că Iri şi Monica s-au făcut foc şi pară pe conducerea postului de pe Calea Victoriei. Se pare că familia Columbeanu nu a fost remunerată cum trebuie şi se simte trasă în piept. Cum banii urmau să intre în buzunarul personal al Monicăi, reacţia bogatului cuplu este firească. Să rămână biata doamnă acum, în prag de iarnă şi de naştere, fără bani, parcă nu se cade.

Moni �i Iri �i-au expus viaţa degeaba

Povestea e simplă. Moni ÅŸi Iri trebuiau să traiască 15 episoade dintr-o viaţă normală de cuplu – ei susÅ£inând că e a lor – în direct la tv. Pentru aceste „live”-uri Moni urma să primească 5000 de euro pe săptămână, adică pe episod. Da, aÅ£i citit bine, 5000 de euro ca să trăiscă în direct. Timpul a trecut, episoadele s-au filmat. Moni ar avea de primit 75000 de euro. ApropiaÅ£ii cuplului susÅ£in că Moni nu ÅŸi-a primit banii. Åži totuÅŸi a acceptat să continue colaborarea cu respectivul post Tv. Pentru 7500 de euro pe episod. Numai că banii tot nu au venit. Iar acum, Moni ÅŸi Iri s-au supărat. Rău de tot. Atât de rău, încât nu mai vor să continue show-ul.

Numai că şefii televiziunii vor să transmită în direct şi naşterea fetiţei lui Moni (şi Iri). Aşa că i-au chemat pe cei doi la negocieri. Problema e dacă negocierile intră în impas. Ce va face Moni? Va amâna naşterea? Sau mai riscă încă o sarcină? Deşi parcă un copil e de ajuns ca să pună mâna pe „juma de împărăţie”.

Antena 3

Adauga un comentariu

*