Oana Zavoranu in PRM

Noul consilier de imagine al lui Vadim Tudor, Oana Zăvoranu, a declarat, vineri, pentru NewsIn, că a fost convinsă să intre în politică de liderul PRM, pe care l-a cunoscut într-un show TV ÅŸi de care o leagă „gândirea sănătoasă” ÅŸi lupta împotriva mafiei.

„Decizia de a intra în politică este o decizie cântărită îndelung”, a spus Zăvoranu, vineri, pentru NewsIn. „Ea nu a pornit de la mine, ci de la preÅŸedintele Vadim”, a adăugat ea.

Actriţa şi politicianul s-au cunoscut la o emisiune a postului B1TV, în vară, a povestit Zăvoranu. Când a fost contactată de realizatori, Oanei i s-a propus o listă de vedete cu care să intre în emisie, dar ea a refuzat toate numele şi a spus că îl admiră foarte tare pe Vadim Tudor. Ca urmare, realizatorii emisiunii l-au sunat pe preşedintele PRM. Politicianul a venit de la mare special pentru Zăvoranu şi au filmat o emisiune care a durat mai mult decât spaţiul alocat. De aceea, cei de la B1 au difuzat show-ul în două ediţii.

La sfârşitul filmărilor, Vadim i-a propus să intre în PRM. Oana i-a răspuns că se mai gândeşte.

„Nu mi-am propus niciodată să intru în politică”, a comentat ea. ÃŽntrebată ce a atras-o la PRM, vedeta a explicat: „ÃŽn primul rând, am declarat ÅŸi la conferinÅ£a de presă, domnul Vadim. Apoi, naÅ£ionalismul. Dar nu cel înÅ£eles prost”.

ActriÅ£a a dat ÅŸi un exemplu. Ea a explicat că „PRM, ÅŸi domnul Vadim, în primul rând, vor să demonstreze că ÅŸi în România se pot face lucruri bune”, deÅŸi românii preferă să plece în străinătate.

„La domnul Vadim m-a atras foarte mult gândirea sănătoasă, pentru că ÅŸi eu sunt împotriva mafiei, a dedesubturilor ÅŸi a moÅŸmoadelor”, a adăugat ea.

Zăvoranu a făcut cunoÅŸtinţă cu lumea politică la începutul carierei sale în televiziune. „Am cunoscut foarte mulÅ£i politicieni la Antena 1, când îmi făceam ucenicia. Le-am luat interviuri atunci ÅŸi lui Ion Iliescu ÅŸi regretatului Ion RaÅ£iu”, a povestit ea.

Oana Zăvoranu s-a născut pe 16 iunie 1973, în BucureÅŸti. Este absolventă a Facultăţii de Drept, Universitatea „Titu Maiorescu” ÅŸi s-a căsătorit civil, miercurea trecută, cu Pepe, cântăreÅ£ de muzică latino.

Zăvoranu a devenit cunoscută la TVR2, ca prezentatoare la emisiunea „Trupa de pe 2”. A continuat la Acasă TV, unde a jucat în două telenovele, „Numai iubirea” ÅŸi „Păcatele Evei” ÅŸi a prezentat emisiunea „Carozon Latino”. A mai apărut în roluri minore în filmul „Modiglani”, realizat de MediaPRO Pictures, ÅŸi serialul „La Bloc”, difuzat de ProTV.

Anul acesta, Oana Zăvoranu a părăsit trustul MediaPRO, după ce, la finalul telenovelei „Păcatele Evei”, nu i-a mai fost reînnoit contractul. Zăvoranu a declarat că se pregăteÅŸte pentru cariera de cântăreaţă ÅŸi că primul său album va fi lansat în curând, dar ÅŸi că va apărea într-o nouă telenovelă ÅŸi fi gazda unui talk-show TV.

ÃŽntr-un interviu în ziarul „Atac”, în luna iulie, Oana Zăvoranu vorbea despre o eventuală intrare în politică, pe care o considera destul de complicată din punct de vedere „vestimentar”. „Am fost contactată de un partid important de pe scena de la noi, dar deocamdată nu este cazul să fac acest pas”, a spus atunci actriÅ£a. „Nu ÅŸtiu dacă aÅŸ avea credibilitate, showbizz-ul este total diferit”, a intuit ea. „Intrarea în politică ar presupune ÅŸi o altă linie vestimentară. Nu te poÅ£i prezenta în Parlament în bustieră sau fustiÅ£e scurte. Trebuie sa impui respect”, a explicat Zăvoranu. „Nu exclud posibilitatea ca, pe viitor, să ajung să fac politică, să abordez un stil mult mai serios, chiar să ajung să port sacouri, deÅŸi nu am purtat în viaÅ£a mea aÅŸa ceva”, a spus ea.

Anul acesta, Oana Zăvoranu a dat-o în judecată pe mama sa, pentru averea lăsată moÅŸtenire de tatăl adoptiv al actriÅ£ei ÅŸi soÅ£ al mamei sale. ÃŽn această moÅŸtenire sunt incluse acÅ£iuni, mai multe case ÅŸi cimitirul „Eternitatea”. ActriÅ£a ar fi semnat actele prin care renunÅ£a la administrarea averii familiei în favoarea mamei sale ÅŸi nu ÅŸi-ar fi dat seama că renunÅ£a astfel definitiv la partea sa din moÅŸtenire. Subiectul a fost dezbătut intens la posturile de televiziune comerciale.

Oana Zăvoranu a recunoscut că şi-a făcut câteva operaţii estetice, printre care cea de mărire a sânilor, dar şi de corectare a şoldurilor.

NewsIn

Comentarii

  1. oana zavoranu in politica?ce inseamna pt ea nationalism sanatos?observ ca problema majora pe care si/o ridica este aceea de a purta sacouri.domnilor va rog sa ne trezim..avem nevoie de oameni pregatiti nu de vedete indrumate de teribilismul publicitatii si imaginii.personal nu ma vad condusa se o asemenea politiciana…care sunt ultimele carti citite de domnisoara zavoranu?

  2. sigur vor face o echipa buna pentru k oana este o persoana foarte descurcareatza si este o invingatoare bravo ei si s o tzii tot asa nu te lasa niciodata orikum u nu potzi fii invinsa pt k esti prea buna

Adauga un comentariu

*