Michael Jackson revine pe scenă cu o interpretare a hitului său Thriler

Michael Jackson, controversatul rege al muzicii pop, plănuieÅŸte să revină în lumina reflectoarelor interpretând o variantă a clasicului hit „Thriller” pe scenă cu ocazia ceremoniei World Music Awards, informează miercuri Reuters recepÅ£ionată de Rompres.

Michael Jackson, 48 de ani, a preferat să dispară pentru un timp din centrul atenţiei după scandalul mediatic legat de acuzaţiile ce i s-au adus cu privire la agresarea sexuală a unui minor. După ce a fost achitat de aceste acuzaţii în iunie 2005, starul pop a preferat să ducă o viaţă retrasă călătorind între Bahrein şi Irlanda.

Organizatorii galei World Music Awards au anunţat luna trecută că Michael Jackson va fi prezent la festivitate pentru a primi Premiul de Diamant (Diamond Award), premiu oferit muzicienilor care reuşesc vânzări de peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume.

În cursul acestei săptămâni organizatorii au făcut publică şi intenţia lui Jackson de a cânta cu ocazia acestei gale.

Alegerea melodiei „Thriller” nu este întâmplătoare, anul acesta înregistrându-se 25 de ani de la lansarea albumului cu acelaÅŸi nume care i-a adus lui Michael Jackson statutul de megastar internaÅ£ional.

ROMPRES

Adauga un comentariu

*