Tăriceanu: Stolojan ar putea fi reprimit în partid!

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Partidului Naţional Liberal, a declarat marţi, la Râmnicu Vâlcea, că Theodor Stolojan ar putea fi reprimit în partid doar dacă este dispus „să îmbrăţişeze adevăratele valori liberale“.

tariceanu„Dacă vor să vină alături de noi şi să susţină aceleaşi obiective, singur că sunt bineveniţi. Nimeni care doreşte să participe la construcţia noastră nu va fi ţinut de-o parte.

În PNL are loc oricine care susţine necesitatea unui partid liberal puternic, pentru că noi ne-am înscris în acest partid ca să promovem şi să susţinem ideile liberalismului“, a spus premierul, marţi, după o conferinţă de presă organizată la Consiliul Judeţean Vâlcea.

Acesta a precizat că membri care vor să facă o altă construcţie, de o altă factură, care nu are nimic de-a face cu liberalismul, sunt liberi să încerce, însă nu în interiorul PNL.

Premierul Tăriceanu a vizitat, marţi, judeţul Vâlcea, fiind prezent la întâlniri cu reprezentanţi ai administraţiei judeţene, dar şi la întâlniri politice organizate de PNL Vâlcea.

Adauga un comentariu

*